Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 01/06 Παρασκευή Β

ταρω-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 01/06 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Μια καλή σας συνεργασία, ή επένδυση θα σας φέρει στο αποτέλεσμα το οικονομικό που ζητάτε. Σε δεύτερο στάδιο μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα έχετε κάποια ταξίδια, που για τους μόνους θα αποδειχθούν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Οι εν σχέση που πρέπει να παρουσιάσουν πια τον δεσμό τους, στον κύκλο τους, θα πρέπει σαν ζευγάρι να το συζητήσουν διεξοδικά.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

 

ταρώ Σκορπιός : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Προετοιμαστείτε σε κάθε επίπεδο για σημαντικές αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή. Οι ελεύθεροι, θα έχουν πολλά και νέα πρόσωπα που θα τους περικυκλώσουν. Ίσως και να χρειαστεί κάποιοι να κάνουν μεγάλα ταξίδια, για να συναντήσουν τον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει. Πολλά και τα σημαντικά που θα καταφέρει το ζώδιο σας, σε χρήμα και σπουδές.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

ταρώ Τοξότης : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Θέλετε πραγματικά αυτό το χρονικό διάστημα, να μην κάνετε κάτι σημαντικό…απλά να ξεκουραστείτε. Οι απαιτήσεις της εργασίας σας, και της προσωπική σας ζωής, είναι τεράστιες, αλλά όλους τελικά τους έχετε ευχαριστημένους. Όσοι είναι μόνοι απλά ζητούν να κάνουν σχέσεις που όμως αυτήν την φορά, δεν θα τους ταλαιπωρήσουν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Το μυαλό σας, όσο και να προσπαθείτε να το μαζέψετε, τόσο φεύγει συνέχεια στο παρελθόν το ερωτικό…που ακόμη σας στοιχειώνει. Αυτό δεν είναι και κάτι που θα μπορέσετε για πολύ καιρό να το αντέξετε, άρα το ιδανικό θα ήταν, να πάρετε μια απόφαση γενναία για να ξεκινήσετε τις επικοινωνίες και την αποκατάσταση των σχέσεων…αν δυνατόν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

zwdia-768

ταρώ Υδροχόος : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Ότι και να κάνετε αυτήν την εποχή, θα έχει σίγουρα επιτυχία και θα σας φέρει σε μια πολλή καλύτερη κατάσταση μέσα στην ζωή σας. Αυτοί που θέλουν αυτό το Καλοκαίρι να παντρευτούν ή να περάσουν σε μια πιο μόνιμη μορφή σχέσης, θα πρέπει να κοιτάξουν και το παρελθόν τους, που ήδη τους ενοχλεί κατά καιρούς, με τη ελπίδα μιας επανασύνδεσης.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

ταρώ Ιχθείς : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Η εξωτερική σας εμφάνιση μαρτυρά ότι δεν είσαστε καλά. Το ξέρετε και εσείς αυτό. Μάλλον είστε στα απόνερα μιας ερωτικής απογοήτευσης που δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη. Στο ζώδιο σας θα υπάρξουν δύο επιλογές. Είτε θα ξαναερωτευτείτε, είτε θα επανασυνδεθείτε με αυτόν που τώρα… σας έχει χωρίσει. Αποφασίστε και πράξτε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.