Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 01/07 Κυριακή Β

ταρω-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 01/07 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Δεν χρειάζεται πραγματικά να είστε και τόσο θετικοί, ή να διευκολύνετε τους άλλους, να σας πλησιάζουν και μετά όλα και πάλι να μηδενίζονται. Είστε το ζώδιο που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, σε χωρισμούς – καυγάδες και επανασυνδέσεις αυτό το διάστημα. Είναι και κάτι που όμως … σας έχει κουράσει και θα πρέπει να το περιορίσετε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Ανοίξτε πολύ πιο πολύ, τα μάτια και το μυαλό σας που έχουν κολλήσει μόνο στο παρελθόν. Υπάρχουν πολλά και καλά – ποιοτικά άτομα εκεί έξω που μπορούν να σας δώσουν αυτό που θέλετε. Το παρελθόν μάλλον έχει πια εξαντλήσει τις ευκαιρίες και τις δυναμικές του. Εσείς είστε αυτοί που αποφασίζετε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Πολλά τα παράδοξα και τα δύσκολα που περνάτε από την οικονομική και την αισθηματική σας ζωή, αυτό το διάστημα. Σίγουρα έχετε κάνει ότι περνούσε από το χέρι σας και τώρα με τα άστρα, να σας ευνοούν θα βρείτε και τις λύσεις. Οι μόνιμα μέσα σε καλές σχέσεις, μέχρι και την λήξη του μήνα του Ιουλίου, θα ανακοινώσουν στους ανθρώπους τους κάτι σπουδαίο.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Δεν θέλετε να πείτε ακόμη στον άνθρωπο σας αυτά τα υπέροχα σχέδια που έχετε κατά νου, για το υπόλοιπο Καλοκαίρι… και μάλλον θέλετε να τον εκπλήξετε. Κάποιοι που έχουν να δουν το ταίρι τους, εδώ και ένα μεγάλο διάστημα θα χρειαστεί να ταξιδέψουν και αυτό θα είναι και η ευκαιρία, για να μιλήσουν για αυτό το μόνιμο πρόβλημα πια.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Αν σκεφτείτε πιο απλά και πιο λογικά τι έχει γίνει αυτές τις τελευταίες ημέρες, μέσα στην σχέση – γάμο σας, θα καταλάβετε και που έχουν γίνει τα επικοινωνιακά λάθη, έτσι ώστε να τα λύσετε. Το καλό είναι ότι και ο άνθρωπος σας, επιθυμεί να ξεπεράσετε αυτήν την κρίση μόνιμα. Σίγουρα και η άνοδος – σταθεροποίηση των οικονομικών σας, θα είναι μια μεγάλη βοήθεια.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Έχετε γνωρίσει όλα τα οικεία και συγγενικά περιβάλλοντα του συντρόφου σας, και μάλλον αυτό είναι και μια καλή βάση, που θα δώσει και τις αφορμές για κάτι πιο επίσημο μέσα στο Καλοκαίρι αυτό. Υπάρχουν φυσικά κάποια μικρά θέματα που σας ενοχλούν και συσχετίζονται με το παρελθόν, αλλά είναι διαχειρίσιμα και θα ξεπεραστούν σίγουρα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.