Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 01/07 Τετάρτη Β

taro-13

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 01/07 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Μη ακούτε τι λέτε οι άλλοι, και μην ακολουθείτε άλλα παραδείγματα σχέσεων. Όποιο πρόβλημα και να έχετε στο τώρα σας, μπορείτε μέσα από διάλογο, να το λύσετε μόνιμα. Είναι και το καλύτερο.
Ελεύθεροι : Το άλλο σας μισό είναι κάπου εκεί έξω και σας περιμένει, να το βρείτε. Για αρχή αυτό σημαίνει, ότι θα πρέπει να κόψετε τα άτομα αισθηματικά δεσμά, που σας δένουν με το παρελθόν, που δεν σας ψάχνει πια.

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Κρατάτε το στόμα σας απόλυτα κλειδωμένο … και το μόνο που θέλετε είναι να βρείτε τον τρόπο, που θα μπορούσε να δώσει πρακτικές και άμεσες λύσεις, στον άνθρωπο που αγαπάτε, και τα μεγάλα του προβλήματα.

Τα εργασιακά σας θέλουν την παρουσία σας.
Ελεύθεροι : Μεγάλη και ανοδική εύνοια, θα έχετε στον οικονομικό σας τομέα που θα σας επιτρέψει να κάνετε άνετες και μακροσκελείς διακοπές. Σίγουρα και η καλή σας η διάθεση – ψυχολογία, θα επιστρέψει μόνιμα.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ταρω Τοξότης : Το Άρμα Ο Γητευτής  Ο Τρελός

Δεσμευμένοι : Εσείς που έχετε κάνει όλες τις προσπάθειες σας, για να κερδίσετε την εύνοια κάποιου, τώρα έχει έρθει η ώρα για αλλαγή. Αν κάνετε ένα βήμα πίσω και δεν το πιέζετε άλλο σαν θέμα, σίγουρα θα έχετε τα καλά αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Ελεύθεροι: Είστε μόνοι σας και περνάτε πολύ καλά. Αυτό θα σας δώσει και μια ανεβασμένη ψυχολογία, έτσι ώστε να ασχοληθείτε πιο βαθιά με την εργασία αλλά και τους μόνιμους – καλούς σας φίλους.

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Αυτό το πείσμα και ο εγωισμός που έχει ο άνθρωπος σας, έχει αρχίσει και γίνεται ένα μεγάλο πρόβλημα … μέσα στην σχέση σας και το ξέρει. Πιθανόν και χωρίς άλλες καθυστερήσεις, να του το αναφέρετε, για να βρεθεί η κατάλληλη λύση.
Ελεύθεροι : Υπάρχουν τόσα άτομα, γύρω σας που σας θαυμάζουν και σας δίνουν την προσοχή τους. Από τα τέλη του μήνα και μετά, θα έχετε και τις επικοινωνιακές επαφές … που θα σας ξεκαθαρίσουν και τις προθέσεις όλων τους.

chartomantia-087

 

ταρώ Υδροχόος : Ο Τρελός Το Άρμα Το Δύο Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Το ταίρι σας, έχει πολλά και απόλυτα δικαιολογημένα παράπονα από εσάς, καθώς έχετε απορροφηθεί εντελώς από τον εργασιακό σας χώρο και τις υπερβολικές του απαιτήσεις. Σαφώς και μπορείτε όλα τα ξανα – φτιάξετε.
Ελεύθεροι : Αυτή η υπέροχη – ανεβασμένη διάθεση που έχετε, είναι και ένα καλό στοιχείο που πρέπει να κρατήσετε. Με τον Άρη, να είναι ανάδρομος το πιο πιθανόν είναι να βρεθούν στο μονοπάτι σας, νέοι και ενδιαφέροντες έρωτες.

ταρώ Ιχθείς : Η Αρχιέρεια Το Εννέα Δηνάριο Το Εννέα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Ξέρετε τι λάθη έχετε κάνει μέσα στον γάμο και προς τον άνθρωπο σας. Είναι και η σωστή η ώρα … για να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας, και σε δεύτερο βαθμό, να φέρετε με όλους τους τρόπους τις λύσεις πάνω στο τραπέζι.
Ελεύθεροι : Εσείς έχετε κάνει αυτό το τρέχον Καλοκαίρι, πολλές και σημαντικές νέες γνωριμίες, που μάλλον κάποιον έχετε ερωτευτεί ήδη. Το ξέρει και έχει σκοπό από την δική του την μεριά, να στρώσει τους δρόμους για να έρθετε πιο κοντά.

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65