Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 01/08 Τετάρτη Β

ταρω-κοσμος-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 01/08 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Εγκράτεια Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Όλο κάτι ψάχνετε, ακόμη και ένα ψεγάδι για να τσακωθείτε με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που δείχνει ότι εσείς έχετε ήδη βαρεθεί και θέλετε να φύγετε, αλλά μην ξέροντας ακόμη τον τρόπο.
Ελεύθεροι : Οι φίλοι σας, έχουν βαρεθεί να σας βλέπουν μόνους. Μην σας έρθει σας έκπληξη αν σας παρουσιάσουν κάποιο προξενιό. Με την Αφροδίτη πάντως να σας πλησιάζει, ίσως και να δέσει … το γλυκό!

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Κόσμος Ο Ήλιος Ο Γητευτής

Δεσμευμένοι : Οι απαντήσεις και τα λόγια … που εισπράττετε από το ταίρι σας, το ενοχοποιούν ακόμη περισσότερο, για όλα αυτά που έχετε κατά νου. Μια πιο σοβαρή συζήτηση, μάλλον θα σας οδηγούσε και στις σωστές αποφάσεις.
Ελεύθεροι : Μην μένετε μόνο στις παλιές σας ερωτικές σκέψεις. Οι μέρες του νέου μήνα είναι εδώ και εσείς πρέπει να κάνετε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας. Όλα σίγουρα … μπορείτε να τα καταφέρετε.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Εννέα Ράβδος Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας

Δεσμευμένοι : Καλείστε να προστατέψετε τον εαυτό σας, την σχέση και τον άνθρωπο σας, από όλα αυτά τα κλασικά καυστικά σχόλια των τρίτων, που σαφώς και γνωρίζετε ότι σας ζηλεύουν.
Ελεύθεροι : Έχετε την διάθεση για να δώσετε στον εαυτό σας τις καλύτερες διακοπές. Σε αυτό το ύφος θα δείτε και την ψυχολογία σας, να πιάνει και πάλι κορυφή … και ίσως και να πλησιάσει κα μια νέα σχέση!

chartomanteia-44

ταρώ Αιγόκερως : Το Εφτά Σπαθί Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας

Δεσμευμένοι : Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να φύγετε από μια σχέση, μόνο και μόνο επειδή οι τρίτοι, δεν σας θέλουν μαζί. Αν σας συμβαίνει κάτι τέτοιο σίγουρα θα πρέπει να το συζητήσετε με τον σύντροφο σας.
Ελεύθεροι : Τα παλιά σας βήματα, πάτε και τώρα να επαναλάβετε. Αυτό είναι λάθος. Αν υπάρχει κάποια σοβαρή νέα γνωριμία, τότε δώστε χρόνο για να υπάρξει μια καλή γνωριμία. Μην βιάζεστε.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Θα πρέπει πρώτα τα τελειώσετε με κάποιες οικογενειακές – οικονομικές σας υποθέσεις, και σε δεύτερο τόνο να μιλήσετε πιο σοβαρά με το ταίρι σας για γάμο.
Ελεύθεροι : Έχετε κάνει τα πάντα σε αυτήν την ζωή. Μέσα στον νέο μήνα, θα βγουν στον δρόμο σας πολλά άτομα που θα ζητήσουν να γίνουν ταίρι σας. Προσοχή … στις υπερβολές.

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Έχετε κλείσει τις παρτίδες σας, με το παρελθόν και τώρα θέλετε να κάνετε και τον άνθρωπο σας να αισθανθεί πια απόλυτα ασφαλείς κοντά σας. Μια μικρή εκδρομή – ταξίδι θα σας βοηθούσε.
Ελεύθεροι : Αν έχετε κάνει κάποιες νύξεις – επικοινωνίες … με τον πρώην σας σύντροφο, και αυτός δεν ανταποκρίνεται σοβαρά, μάλλον θα πρέπει και εσείς να πάρετε απόφαση ότι, δεν θέλει.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.