Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 02/07 Δευτέρα Β

taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 02/07 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Εφτά Σπαθί Το Εννέα Δηνάριο Ο Το Έξι Ράβδος

Αν ξέρετε που τελικά χωλαίνει αυτή η σχέση, τότε δράστε διορθωτικά και όχι πάλι να ασκήσετε την κριτική σας. Από τι μέρες που πλησιάζουν και απομένουν μέσα στην εποχή του Καρκίνου, εσείς που έχετε χωρίσει με τον αγαπημένο σας, ή έχετε επικοινωνιακά αραιώσει, θα έχετε τις ευκαιρίες, να μιλήσετε πιο ορθά και με προτάσεις που θα στρώσουν το μέλλον σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος Ήλιος

Το μόνο που υπάρχει μέσα στο μυαλό σας είναι ένας άνθρωπος, που μέχρι τώρα σας έχει βγάλει τον δύσκολο του εαυτό σε κάθε πτυχή των προσπαθειών σας. Αυτό δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι δεν σας θέλει, αλλά ότι σας δοκιμάζει για να δει μέχρι που είναι η επιθυμία σας. Από την νέα εβδομάδα, όλα πραγματικά θα ξεκαθαρίσουν στο μυαλό σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Εφτά Κύπελλο Ο Γητευτής Ο Αυτοκράτορας

Οι σκέψεις που κατακλύζουν ευχάριστα το μυαλό σας, είναι για μια οικογένεια ή κάτι σχετικό, με τον άνθρωπο σας, μέσα στους επόμενους μήνες. Αυτό να είστε σίγουροι, ότι και η άλλη πλευρά το θέλει, αλλά μόνο όταν θα υπάρχουν και οι οικονομικές δυναμικές, για να υποστηριχτεί όλο αυτό το όνειρο. Οι μόνοι και οι κατά πολύ φανατικοί εργένηδες, θα έχουν νέες επαφές – έρωτες, που θα τους κάνουν να μην φύγουν για τις διακοπές τους!
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

chartomanteia-44

ταρώ Αιγόκερως : Το Τρία Ράβδος Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας

Το ότι βλέπετε τόσο αραιά τον άνθρωπο σας, μάλλον δεν βοηθάει σε τίποτα αυτήν την σχέση και την πρόοδο της. Εσείς έχετε τον πρώτο λόγο σε όλο αυτό, άρα προκαλέστε κάποιους σχετικούς διαλόγους, που θα φέρουν τις λύσεις. Εσείς που είστε σε μοναχική φάση, τυχόν και να ξαφνιαστείτε, μέσα από την ερωτική εξομολόγηση κάποιου φίλου σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Οι παθιασμένοι έρωτες είναι κάτι που δεν σας αφορούν πια καθόλου. Τους έχετε λοιπόν ζήσει, σε όλο τους το μεγαλείο και τώρα πρέπει να βρείτε έναν σωστό άνθρωπο – σύντροφο για να σας φέρει και στην επιφάνεια συναισθήματα μονιμότητας και δέσμευσης. Από τα μέσα του μήνα και μετά, σίγουρα θα έχετε πολλές τέτοιες σχετικές ευκαιρίες.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί

Έχετε ξεπεράσει και τον ίδιο σας τον εαυτό σε υπομονή και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλετε να συνεχίσει να συμβαίνει και ειδικά, μέσα στον ερωτικό σας δεσμό. Οι όψεις του ανάδρομου Ποσειδώνα θα φέρουν τις ευκαιρίες, για να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας και να δώσετε λύσεις μόνιμες.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.