Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 02/08 Πέμπτη Β

ταρω-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 02/08 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος Ο Ήλιος

Δεσμευμένοι : Δεν χρειάζεται κατά πόδας, να ακολουθείτε τον άνθρωπο σας και ότι κάνει. Υπάρχει και η δική σας η ζωή και η καθημερινότητα που χρειάζεται να ενεργοποιηθεί και πάλι.
Ελεύθεροι : Ξέρετε ότι υπάρχουν κάποιοι από το φιλικό σας περιβάλλον, που σας έχουν ερωτευτεί. Αυτό που δεν πιστεύετε είναι ότι κάποιος τελικά θα τολμήσει να πάει τα συναισθήματα του πιο κάτω, και να σας το αποδείξει.

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Είστε από τους πιο τυχερούς του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, που οτιδήποτε συσχετίζεται με αγάπη – σχέσεις – γάμο, θα φέρει εκπλήξεις στην επιφάνεια και ανανέωση.
Ελεύθεροι : Κάποιος που έχει χαθεί, ίσως και χρόνια – μήνες από την ζωή σας, έχει σκοπό μέσα στο 1ο 10ήμερο του μήνα να σας μιλήσει ίσως και να σας επισκεφτεί. Να περιμένετε … προτάσεις επανασύνδεσης.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Σας έχουν πει πολλά και όχι ιδιαίτερα καλά για τον άνθρωπο σας, και μάλλον κάτι αυτό, σας έχει κάνει… μάλλον σας έχει ενεργοποιήσει! Ψάξτε το, και ίσως και να βρείτε τι πραγματικά συμβαίνει.
Ελεύθεροι : Σας πειράζει που βλέπετε τον πρώην σύντροφο σας, να δημοσιοποιεί την νέα του ερωτική σχέση. Αυτό πάντως είναι και ένα δείγμα ότι δεν είναι στα καλύτερα του. Δεν έχει λόγο λοιπόν να κάνει.

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο Ο Αυτοκράτορας

Δεσμευμένοι : Μην δίνετε αφορμές σε τρίτα πρόσωπα να σας κρίνουν για την αισθηματική σας ζωή. Καλύτερα να κρατήσετε τον ενθουσιασμό σας μόνο για τις προσωπικές σας στιγμές. Κινείστε μέσα σε ένα συντηρητικό περιβάλλον και το ξέρετε.
Ελεύθεροι : Δεν θα διαρκέσει μια καινούργια σχέση – γνωριμία, αν τελικά μιλάτε συνεχώς και ακαταπαύστως για το παρελθόν σας. Μην το κάνετε αυτό, είναι μεγάλο λάθος τελικά. Δείχνει την αγωνία και την ανασφάλεια σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο Το Δύο Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Κάποιες ιδιαίτερες συμπεριφορές από την μεριά του συντρόφου σας, σας έχουν κάνει εντύπωση και μάλλον αρνητική. Σαφώς και μέσα στα πλαίσια ενός σωστού διαλόγου, θα πάρετε τις απαντήσεις σας.
Ελεύθεροι : Πολλές και καλές οι φιλίες που έχετε κοντά σας και σας στηρίζουν σε όλα αυτά που περνάτε στην προσωπική σας ζωή. Ο Αύγουστος θα έχει πολλά και καλύτερα για εσάς. Κοιτάξτε να τα αξιοποιήσετε.

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα Το Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Ξέρετε ότι έμμεσα αδικείτε τον εαυτό σας μένοντας μέσα σε αυτήν την προβληματική ερωτική σχέση. Εσείς μόνο ξέρετε πραγματικά τι φταίει και ποιος είναι ο λόγος που τροφοδοτεί την ανασφάλεια σας.
Ελεύθεροι : Αν κυνηγάτε κάποιον ερωτικά, να ξέρετε ότι μέχρι και το τέλος του ανάδρομου Ερμή, δεν θα έχετε και μεγάλες πιθανότητες για να έχετε κάποιο καλό αποτέλεσμα. Ξαναδοκιμάστε μετά τις 21 / 08.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.