Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 03/07 Τρίτη Β

ταρο-απιστια-ταρω-zwdia-tarw-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 03/07 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Δέκα Σπαθί Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Τα οικονομικά σας σχέδια πάνε καλά, και μέχρι τα μέσα του Ιουλίου, θα έχετε και την ροή χρήματος που περιμένετε. Αυτό σε δεύτερο βήμα, θα σας βοηθήσει να λύσετε τα πάγια προβλήματα σας, αλλά και να κάνετε και την ερωτική σας ζωή πολύ πιο καλή. Οι μόνοι, έχουν ακόμη λίγο χρόνο εργένικης καθημερινότητας που θα λήξει με την είσοδο ενός μεγάλου έρωτα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Η Εγκράτεια Ο Κόσμος

Είσαστε μέσα σε μια ασταμάτητη πίεση, που δείχνει ότι θέλετε όλα και άμεσα να τα τελειώσετε και μετά να έχετε τον άπλετο χρόνο, για να εστιάσετε στον αγαπημένο σας σύντροφο. Από τους μόνους και τους χωρισμένους του υδάτινου σας στοιχείου, αυτόν τον μήνα κάποιοι θα καταφέρουν να είναι και πάλι μαζί.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

astrologia-090

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ Τοξότης : Εφτά Κύπελλο Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Τα λόγια σας έχουν ξεφύγει και μάλλον έχετε πικράνει τον αγαπημένο σας. Υπάρχει ένα μόνιμο πρόβλημα αλλά είναι μόνο στην διάθεση, της άλλης πλευράς να το λύσει. Από τα μέσα στου μήνα και μετά, ίσως και να υπάρξει κάποια μικρή βελτίωση. Οι Τοξότες, που έχουν μια σχέση που τους χωρίζει μια μεγάλη χιλιομετρική απόσταση, θα κάνουν ένα εξπρές ταξίδι, που θα τους βοηθήσει να πάρουν μια τελική απόφαση επ’ αυτού.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Αιγόκερως : Το Τρία Ράβδος Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας

Μια συνεργασία σας, ή κάποιος συνάδελφος σας, δημιουργεί πρόβλημα στην προσωπική σας ζωή. Είτε αυτό λέγεται μεγάλος φόρτος εργασίας ή είναι κάποιος που κάνει πράματα που βγαίνουν έξω από τα επιτρεπτά δεδομένα, μάλλον θα πρέπει να επιληφθείτε. Όσοι είναι ακόμη μόνοι, έχουν την άνεση να διασκεδάσουν πολύ περισσότερο αυτό το Καλοκαίρι.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός

Είσαστε αρκετά επίμονοι στις απαιτήσεις σας, και μάλλον δεν θα πάρετε τίποτα στο τέλος. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνετε άμεσα για να λειάνουν οι καταστάσεις με τον άνθρωπο σας, απλά κάντε το. Ίσως και κατά την διάρκεια των διακοπών σας να χρειαστεί να μιλήσετε αλλά σε πιο χαλαρούς τόνους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Ιχθείς : Το Εννέα Δηνάριο Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί

Μάλλον θα πρέπει να ασχοληθείτε με τον άνθρωπο σας πιο πολύ, από το να κάθεστε να κριτικάρετε τι έχει συμβεί στο παρελθόν. Όλα τα αστρολογικά του μήνα, θα φέρουν και περισσότερη εύνοια στα οικονομικά σας, που σίγουρα θα βοηθήσουν και άλλους τομείς της ζωής σας. Οι μόνοι και οι εργένηδες, θα δεχτούν ερωτικά προξενιά από τους καλούς τους φίλους, που μάλλον θα τους τραβήξουν και την προσοχή.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.