Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 03/08 Παρασκευή Β

taro-tarw-ταρο-ταρω

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 03/08 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι: Δεν είσαστε και τόσο σίγουροι, για αυτά που σας λέει το άτομο που τόσο πολύ αγαπάτε. Υπάρχουν πολλά κενά στις επικοινωνίες και έχετε και τις υποψίες ότι μάλλον μπορεί να υπάρχει και τρίτο άτομο.
Ελεύθεροι: Οι σχέσεις που ζήσατε από το παρελθόν σας, είναι και αυτές που σας έχουν δώσει τελικώς και τα καλύτερα μαθήματα ζωής. Μέσα στον Αύγουστο, θα τα χρειαστεί και πολλές φορές σίγουρα!

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι: Το συντροφικό σας ταίρι, σας τονίζει συνεχώς ότι έχει κάποια σοβαρά προβλήματα με την εργασία του, και δεν θέλει ακόμη να προχωρήσει σε κάποιο γάμο ή παιδί. Αυτό θα πρέπει και να γίνει σεβαστό.
Ελεύθεροι: Ασχοληθείτε με την εργασία και τις σπουδές σας, που σας γεμίζουν την καθημερινότητα. Αν καταφέρετε και πάτε κάπου και για να ξεκουραστείτε, τότε και η διάθεση – ψυχολογία σας θα ανέβει.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι: Είσαστε σίγουροι και απόλυτοι για τα συναισθήματα σας, και μάλλον αυτό ζητάτε να μάθετε και για τον άνθρωπο σας, που είναι χαμένος μέσα σε πρώην οικογένεια – επάγγελμα και πολλά ταξίδια.
Ελεύθεροι: Μην ενοχλείτε τον πρώην σας … έστω και μέσα από τους κοινούς σας φίλους. Δεν είναι και στα καλύτερα του, άρα ότι και να προσπαθήσετε αυτήν την εποχή, δεν θα έχει το αντίκρισμα που επιθυμείτε.

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι: Τον τελευταίο καιρό, βλέπετε ότι η συμπεριφορά και ο λόγος του συντρόφου σας έχουν αλλάξει. Φυσικά και έχει έρθει η ώρα για να κάνετε μαζί του και έναν πιο σοβαρό διάλογο που θα φωτίσει … όλες τις σκέψεις του.
Ελεύθεροι: Τα χρήματα και οι εκπλήξεις από τον επαγγελματικό σας χώρο, θα κάνουν την παρουσία τους αισθητή, από την νέα εβδομάδα. Τα άστρα σας δίνουν ανέσεις, που θα κάνουν όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι…. τέλειο!

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι: Τα λόγια και οι προτάσεις που κάνετε στον άνθρωπο που αγαπάτε είναι απλά ξεκάθαρες. Φυσικά και τώρα πρέπει να δώσετε χρόνο για να έρθει και η όποια αντιπρόταση από την άλλη πλευρά.
Ελεύθεροι: Πολλές οι διαφωνίες που έχετε με τους φίλους σας, για αυτήν την μόνιμη μοναξιά που έχετε επιβάλει στον εαυτό σας, μιας και η τελευταία σας σχέση απέτυχε παταγωδώς. Αυτά συμβαίνουν … και η ζωή συνεχίζεται.

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι: Κάποιες από την ζωή σας καταστάσεις, και ειδικά από το έντονο σας παρελθόν ακόμη δεν έχουν γνωστοποιηθεί στον άνθρωπο σας. Μάλλον τώρα που είναι ανάδρομος ο Ερμής, θα πρέπει να προλάβετε πριν γίνει κάποιο λάθος.
Ελεύθεροι: Εσείς είστε στα καλύτερα σας, και περνάτε καταπληκτικά με τους φίλους σας και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτά τα ξέρε και τα μαθαίνει κάποιος παλιός σας έρωτας, και μάλλον … τα ζηλεύει σε υπερβολικό βαθμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.