Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 04/07 Τετάρτη Β

ταρω-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 04/07 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Μην μιλάτε και τόσο πολύ για τον πρώην σας, σε κάποιες κοινές σας παρέες, καθώς με τόσους ανάδρομους πλανήτες, πιθανόν και να το μάθει. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τον επιβεβαιώσετε για ακόμη μια φορά. Αν έχετε ακόμη κάτι να του πείτε ή να του ζητήσετε, καλύτερα να το κάνετε ευθέως. Οι μέρες έχουν και καλές οικονομικές ειδήσεις, που θα σας βοηθήσουν σε πολλά.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Μένετε μόνο ακίνητοι, και απλά περιμένετε από την άλλη πλευρά της σχέσης, να κάνει κινήσεις που θα σας καλύψουν. Αυτό είναι και λάθος. Αν έχετε κάτι να πείτε, σαν παράπονο ή σαν πρόταση κάντε το. Οι μέρες έχουν πολλές νέες και ουσιαστικές γνωριμίες, σε εργένηδες και μόνους. Αυτό το Καλοκαίρι, θα φέρει και πολλές δεσμεύσεις
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Με τον εγωισμό σας, να είναι στα υψηλότερα του, μάλλον δεν θα βρείτε άκρη, με το άτομο που αγαπάτε. Σίγουρα μπορεί να είστε και οι θιγμένοι της εποχής αλλά μόνο μέσα από τον διάλογο και τις σοβαρές προτάσεις θα έρθουν στην επιφάνεια οι σωστές λύσεις. Οι εργένηδες που κάνουν σκέψεις, για μια επιστροφή τους, στο παρελθόν το ερωτικό, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Αν ξέρετε ότι υπάρχουν ζητήματα μέσα στην ζωή του ανθρώπου σας, που δεν παίρνουν λύσεις, μην τον πιέζετε παραπάνω. Ξέρει τι ζητάτε και τι επιθυμείτε, και μάλλον έχει ήδη δρομολογήσει κάποιες καταστάσεις, που μέσα στον μήνα του Ιουλίου θα σας τις ανακοινώσει. Εσείς μην χαθείτε από την κοινωνική – φιλική σας ζωή και καθημερινότητα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Έχετε ένα σοβαρό λόγο, να πάτε και πάλι πίσω σε μια ερωτική σχέση, που ακόμη τα συναισθήματα καίνε μέσα στην καρδιά σας. Όλα έχουν γίνει από την μεριά του πρώην σας, πιο καθαρά και τώρα μπορείτε να έχετε μια κανονική ζωή και χωρίς ουδείς να σας ενοχλεί. Το χρήμα και η επαγγελματική επιτυχία, σας περιμένει επίσης.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

zvdia-zwdia-tarw

ταρώ Ιχθείς : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Αν θέλετε να μπείτε αυτό το διάστημα, σε μια νέα ερωτική σχέση, να έχετε πρώτα φροντίσει να κλείσετε όλες τις παλιές σας ιστορίες. Το όλοι μαζί, και κρυφά καθείς χώρια, δεν έχει να κάνει με την λογική του ζωδίου σας. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε σοβαρές σχέσεις, ίσως και να λάβετε κάποια σοβαρή – επίσημη πρόταση για γάμο.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.