Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 06/07 Παρασκευή Β

ταρω-κοσμος-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 06/07 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Δεν ξέρετε πια ούτε και εσείς οι ίδιοι τι ζητάτε στην αγάπη και στις συντροφικές σχέσεις. Το μόνο καλό είναι ότι αυτά που επιχειρείτε μέσα στα επαγγελματικά σας θα πάνε καλά και θα σας αποδώσουν χρήμα. Τα ζευγάρια, που ετοιμάζονται για διακοπές, καλό θα ήταν να αποφύγουν τα λημέρια, που συχνάζουν οι πρώην τους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Δεν έχετε πραγματικά καμία δικαιολογία, για να φέρεστε με αυτόν τον άσχημο τρόπο στον άνθρωπο σας, που μπορεί αυτήν την εποχή, να έχει κάποιες δυσκολίες, και να μην σας δίνει την προσοχή που αποζητάτε. Από την επόμενη εβδομάδα, θα σας λυθούν πραγματικά όλες οι απορίες. Οι ελεύθεροι, με τα άστρα να τους σπρώχνουν για νέους έρωτες, ίσως και να θελήσουν πια να μπουν σε μόνιμες σχέσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Στα ερωτικά σας δείξτε την πρέπουσα ψυχραιμία και θα δείτε ότι υπάρχουν λύσεις για το κάθε σας πρόβλημα όσο δύσκολο και να είναι. Οι μέρες με τον Άρη να είναι σε ανάδρομη πορεία, θα φέρει – φανερώσει και ζητήματα από το παρελθόν που πρέπει μέσα σε αυτόν τον μήνα να επιλυθούν. Στα επαγγελματικά σας μπορεί να υπάρχει κάποιο παρασκήνιο, αλλά θα σας αποκαλυφθεί και θα μπορέσετε να ξέρετε πια πώς να κινηθείτε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Μπορείτε να πείτε και να δηλώσετε τα παράπονα σας, στον άνθρωπο που αγαπάτε και θα δείτε ότι θα έχει όλη την καλή διάθεση για να σας λύσεις τους προβληματισμούς σας. Κάποιοι που είναι ακόμη μόνοι τους, θα βρουν καινούργιο έρωτα στα μάτια κάποιου που θα γνωρίσουν στην περίοδο των διακοπών τους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Μπορεί εσείς, να έχετε πραγματικά ξεπεράσει, τα προβλήματα που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας, αλλά το ταίρι σας, να χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, και λειτουργεί με άλλους ρυθμούς. Οι εκλείψεις του μήνα δεν θα σας ενοχλήσουν άρα οργανώστε άμεσα και τα καλοκαιρινά σας σχέδια. Εσείς που θα ταξιδέψετε λόγο σπουδών και εργασίας, μην μπλέξετε σε νέες περιπέτειες.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Δεν έχετε καιρό για χάσιμο και το ξέρουν όλοι αυτό! Ακόμη περισσότερο το ξέρει και αυτός, που τόσο καιρό σας πολιορκεί αλλά ακόμη δεν του έχετε επιτρέψει κάτι πιο πολύ. Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν καταστάσεις, συναντήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά, και σίγουρα μακριά από τα μάτια των τρίτων περίεργων.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.