Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 07/07 Σαββάτο Β

taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 07/07 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Δεν υπάρχει κάποιος χρόνος για εσάς παραπάνω, για να δώσετε την αληθινή σας πια απάντηση – απόφαση, στον άνθρωπο σας, που μάλλον έχει καταλάβει κάποια πράματα, που μέχρι τώρα κρατούσατε κρυφά. Μέχρι και την λήξη της δεύτερης έκλειψης, πολλές σχέσεις ερωτικές θα έχουν τροποποιηθεί. Στα καλά είναι έκτακτο χρήμα, που θα έχει από παλιά σας υπόθεση.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Το βλέμμα σας, τα λέει όλα και με το παραπάνω. Υπάρχουν υποθέσεις μέσα στην ζωή σας, που δεν επιτρέπουν σε εσάς να χαλαρώνετε ούτε λεπτό. Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα έχετε και τον χρόνο αλλά και την διάθεση για να καταφέρετε να λύσετε και καταστάσεις … μέσα σε οικογένεια και αισθηματική σχέση. Στα οικονομικά σας πρέπει να δείξετε περισσότερη προσοχή, σε νέες προτάσεις – συνεργασίες.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

astrologia-090

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρώ Τοξότης : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Μην ακούτε τα άλλα ζευγάρια, που δηλώνουν όπου σταθούν τον έρωτα τους. Μπορεί και αυτό να μην είναι και τόσο αληθινό. Το γεγονός, ότι αυτήν την εποχή είστε μόνοι σας, είναι και ότι καλύτερο, και μέχρι να σας παρουσιαστεί ένας σωστός σύντροφος που μπορεί να κάνει και πάλι την καρδιά σας, να χτυπήσει στον ρυθμό του έρωτα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Αιγόκερως : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Ετοιμάζεστε να φύγετε γενικότερα, όχι μόνο ειδικότερα για διακοπές. Οτιδήποτε πια σας χαλάει, μπορείτε μέσα από διάλογο και δράσεις, να το λύσετε μόνιμα. Ακόμη και τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει, θα καταφέρουν μέσα σε αυτόν τον μήνα, να είναι και πάλι μαζί. Σε όλα αυτά θα έρθουν και τα χρήματα – διευκολύνσεις … που αναμένετε από τις οικονομικές σας υποθέσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Υδροχόος : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Έχετε κάνει τα πάντα για να είστε καλά με τον άνθρωπο σας, και τώρα μπορείτε να μιλήσετε και στους δικούς σας ανθρώπους – περιβάλλοντα για το μέλλον που έχετε αποφασίσει, ίσως και έναν γάμο. Από την δική σας την μεριά, και μια και ο Άρης είναι ανάδρομος, κλείστε μόνιμα … τις πόρτες στο παρελθόν που κατά τις 15 – 17 / 07, πιθανόν και να σας ψάξει για κάτι που και εσείς ξέρετε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Ιχθείς : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Είσαστε ευτυχώς μέσα σε μια καλή διάθεση, που δίνει και το στίγμα σε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, ίσως και μέσα από τον χώρο της εργασίας σας, το κίνητρο να σας πλησιάσει επικοινωνιακά. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και μην χαλάτε, την εικόνα σας σε άτομα συνεργάτες. Εσείς που έχετε μεγάλες και σημαντικές σχέσεις, θα καταφέρετε εντός αυτού του Καλοκαιριού, να κάνετε και μια πρώτη πιο επίσημη ανακοίνωση – δέσμευση.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.