Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 08/07 Κυριακή Β

tarot-m

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 08/07 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Αντί να καταπιάνεστε με αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν, καλύτερα να δείτε τι μπορείτε στο τώρα να αλλάξετε μέσα στην εργασία σας, αλλά και τις ερωτικές σας σχέσεις. Οι μέρες έχουν και τις εκλείψεις, που θα δώσουν εντάσεις επικοινωνιακές για να αλλάξουν οι συμβατές και καταστάσεις σε όλους τους τομείς, και μέχρι να εξυγιανθούν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Δεν ξέρετε αν θέλετε να συνεχίσετε, να βρίσκεστε μέσα σε αυτήν την αισθηματική σχέση. Έχουν συμβεί πολλά, που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να τα ξεπεράσετε, ή έστω να τα συγχωρέσετε. Μέσα στην νέα εβδομάδα, πάρτε τις αποφάσεις σας, και δηλώστε τες. Επίσης, κάποιες μικρές αλλαγές θα πρέπει να κάνετε και στα εργασιακά σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Οι νέοι έρωτες, που σας περικυκλώνουν αυτήν την εποχή, έχουν σίγουρα ανεβάσει και την διάθεση σας, αλλά έχουν πάρει και τις σκέψεις σας, μακριά από τα παλιά. Από τα μέσα του μήνα και μέχρι την δεύτερη έκλειψη κάποια λεφτά που περιμένετε θα έρθουν και θα εξυπηρετήσουν, πολλές από τις ανάγκες σας. Κάποια ταξίδια θα είναι αναγκαία για την εργασία σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Ο μέρες του Ιουλίου και μέχρι να αλλάξει το ζώδιο σε Λέοντα, θα σας δώσουν νέα πρόσωπα αλλά και οικονομική δυναμική που θα κάνουν την δύσκολη σας καθημερινότητα πολλή πιο καλή. Όσοι έχουν σχέσεις, που οδεύουν πια σε γάμο – οικογένεια – συγκατοίκηση, θα πρέπει να τελειώσουν αθόρυβα πια και με το παρελθόν τους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Η λογική σας, σας προκαλεί και η καρδιά σας ήδη σας έχει αναγκάσει να κάνετε κάποιες έμμεσες επικοινωνιακές κινήσεις, για να χτίσετε και πάλι μια καλή επικοινωνία με τον πρώην σας. Σίγουρα η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας, θα βοηθήσει αρκετά. Επίσης, προσέχετε τα έξοδα σας, που έχουν φύγει του μέτρου σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Μην αδιαφορείτε για τα λόγια και τις υποδείξεις που σας κάνει ο άνθρωπος σας, καθώς έχει και αυτός πολλά παράπονα από εσάς και τις πρακτικές σας. Μια πιο σοβαρή συζήτηση μπορείτε να γίνει αυτές τις ημέρες και να λύσει όλα τα προβλήματα σας, και έτσι να μπορέσετε να πάτε στις διακοπές σας πολύ πιο άνετοι. Οι ελεύθεροι ήδη έχουν βρει κάποιο νέο πρόσωπο που τους κεντρίζει το ενδιαφέρον πολύ!
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.