Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 09/07 Δευτέρα Β

ταρω-17-tarw-taro-ταρο

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 09/07 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Σελήνη Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί

Όσο πλησιάζουν οι εκλείψεις, εσείς θα γίνεστε όλο και πιο συγκεκριμένοι στα θέλω σας από αυτόν τον δεσμό. Το καλό είναι ότι έχετε πλήρη επίγνωση των παρόντων καταστάσεων και ξέρετε πώς να δράσετε. Από την μεριά του συντρόφου σας, οι απαντήσεις που θα έρθουν σίγουρα θα σας συγκινήσουν και θα επιβεβαιώσουν … και την ερωτική σας επιλογή.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Η Αυτοκράτειρα Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Αν εσείς έχετε καταλάβει, ότι στην ερωτική ζωή κάποιου, δεν είστε η απόλυτη του προτεραιότητα, τότε δεν έχετε και εσείς από την δική σας την μεριά λόγο, να του δίνετε τα πάντα…! Είναι μια εποχή που η διάθεση και η έντονη σας προσωπικότητα, θέλουν να αφορίσουν τα παλιά και να κρατήσουν … μόνο ότι αξίζει και είναι πραγματικά αληθινό.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Το Εφτά Σπαθί Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Έχετε τροποποιήσει όλα αυτά που κάνατε μέχρι τώρα … για να διευκολύνετε αυτήν την σχέση, και να μπορέσει να τρέξει καλύτερα. Αυτό είναι κάτι που έχει δεν πέσει στα αζήτητα, αλλά το έχει σίγουρα παρατηρήσει ο σύντροφος σας. Από τα τέλη του Καλοκαιριού και μετά, είστε το ζώδιο που θα ξεκινήσει τις διαδικασίες, για γάμους και συγκατοικήσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος

Οι σχέσεις για να αντέξουν στον χρόνο και στις όποιες τρίτες παρεμβάσεις, μπορούν … αυτούς και τους επόμενους μήνες, θα περάσουν και σε κάτι πιο δεσμευτικό, και φυσικά με την απαραίτητη προϋπόθεση, ότι τα οικονομικά προβλήματα πια έχουν πια υποχωρήσει. Επίσης, κρατήστε σε διακριτικές αποστάσεις τους τρίτους – περίεργους από το μεταξύ σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Εννέα Δηνάριο Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας

Μπορεί να έχετε ενθουσιαστεί υπερβολικά … λόγω αυτής της νέας γνωριμίας, αλλά θα πρέπει με τον τρόπο σας να δείτε αν υπάρχει και το ίδιο ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά. Με τον Άρη πάνω σας σε ανάδρομη φορά και τις εκλείψεις να επηρεάσουν όλους, ίσως και κάποια πράματα να είναι όχι … έτσι ακριβώς όπως φαίνονται τελικά.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Εφτά Κύπελλο Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός

Υπάρχουν κάποια ζητήματα, που πρέπει ο άνθρωπος σας να ανοίξει για το μέλλον σας και μάλλον δεν θέλετε εσείς να κάνετε την πρώτη κίνηση. Από τα μέσα του μήνα, που όλα μεταξύ σας θα είναι πολύ πιο επικοινωνιακά, όλες οι λύσεις που αποζητάτε θα φανερωθούν. Στα καλά είναι και η οικονομική σας εξέλιξη που θα κλείσει … πολλές από τις χρόνιες σας υποχρεώσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.