Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 10/07 Τρίτη Β

taro-13

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 10/07 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Θέλετε να επεκτείνετε την ζωή σας σε άλλους τομείς, πέραν από αυτά που ήδη τώρα κάνετε. Σε αυτό καλό θα ήταν να ενημερώσετε τον ζηλιάρη σας σύντροφο. Αν είστε μόνοι, πιθανόν όλη αυτή η υπερκινητικότητα σας, να σας φέρει μπροστά σε ένα νέο ταίρι. Κάποιοι φίλοι, θα χρειαστούν την συμβουλή και βοήθεια σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Κλείνετε σιγά – σιγά όλες τις διόδους προς το παρελθόν και ήδη έχετε αισθανθεί την καλή διαφορά. Αυτό είναι και μια νέα κατάσταση που θα σας κάνει να ψάξετε για νέο κόσμο. Αυτή την φορά μην παζαρέψετε τα αιτούμενα σας. Εσείς που έχετε αφοσιωθεί μέσα σε εργασία και επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα έχετε τα αποτελέσματα που αναμένετε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Ένα ευχάριστο χόμπι, ή μια νέα αγάπη θα εισέλθει στην ζωή σας που θα φέρει και την μόνιμη χαρά. Μόνοι δεν θα μείνετε και σίγουρα κάτω από αυτές τις θετικές όψεις του Κυβερνήτη σας, πιθανόν και να σας έρθουν χρήματα, από μια πιο παλιά σας ιστορία. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε σχέση, αυτό το Καλοκαίρι θα πάρετε και αποφάσεις γύρω από γάμο και απογόνους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Εσείς είστε αυτοί λοιπόν που τροφοδοτείτε την ψυχή και το μυαλό του ατόμου που τόσο πολύ σας αγαπάει. Σε κάποιες περιπτώσεις οι καταστάσεις σας αναγκάζουν να είστε μακριά, αλλά μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα έρθουν και οι λύσεις. Επίσης, κάποιες επαγγελματικές σας προσπάθειες θα φέρουν και χρήμα που θα σας εξυπηρετήσει πολλές ανάγκες.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Μην μένετε παγιδευμένοι μέσα σε ερωτικά διλήμματα που όμως δεν έχουν κάτι σε βάθος να σας προσφέρουν. Ξέρετε τι μπορείτε να προσφέρετε μέσα σε ένα δεσμό και επίσης ξέρετε τι απαιτείτε από την άλλη πλευρά. Οι οικογενειακές διαφορές που έχουν κάποιοι του ζωδίου σας, θα λήξουν και μάλλον τα πράματα θα είναι καλύτερα από ότι πριν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Ανοίξτε όλα τα κανάλια επικοινωνίας, που έχετε και θα δείτε ότι υπάρχει τόσος κόσμος ερωτευμένος γύρω σας. Εσείς έχετε το πάνω χέρι αυτήν την εποχή, άρα διαλέξτε μόνο ότι σας ταιριάζει. Επίσης εσείς οι χωρισμένοι που θέλετε να επανασυνδεθείτε, μην είστε πια και τόσο αυστηροί με τον άνθρωπο σας. Όλοι κάνουν λάθη.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.