Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 12/07 Πέμπτη Β

ταρω-κοσμος-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 12/07 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος Η Σελήνη

Αν ξέρετε ότι έχετε πικράνει τον άνθρωπο σας, με μια άδική σας συμπεριφορά, τότε μπορείτε τώρα που όλα στον αστρολογικό ουρανό είναι θετικά για εσάς, να του μιλήσετε μέσα από διορθωτικές πράξεις. Από τα μέσα του μήνα και μετά, κάποιοι Ζυγοί θα έχουν την ευκαιρία, να συναντηθούν με πρώην ερωμένους τους, και να δώσουν ευκαιρίες επανένωσης.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Μην λέτε σε φίλους και γνωστούς, όλες αυτές τις ερωτικές σας περιπέτειες, καθώς κάποιος από όλους, αυτός μπορεί να μην σας βλέπει μόνο φιλικά. Από την ώρα που ο Ήλιος θα περάσεις στον Λέοντα 24/07, πολλές κρυφές αγάπες και έρωτες θα έρθουν στο προσκήνιο και θα εξελιχθούν μέσα από αληθινά συναισθήματα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Ο λόγος που ο άνθρωπος σας, ο πρώην ή αυτός που αγαπάτε, δεν θέλει ακόμη να εμπλακεί σε μια σοβαρή σχέση, δεν είναι κάτι που του έχετε κάνει εσείς, αλλά οι δύσκολες καταστάσεις της ζωής του, που του βάζουνε ένα μεγάλο φρένο. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που δεν είναι δικό σας, και για ένα διάστημα μπορείτε να δείξετε την κατανόηση σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Στον φιλικό σας κύκλο, υπάρχει κάποιος που σας φλερτάρει, το ξέρετε αλλά όμως δεν σας ενδιαφέρει. Αυτό που έχει σημασία, είναι να του το πείτε ξεκάθαρα έτσι ώστε να μην διαταραχθούν γενικότερα και οι φιλικές σχέσεις. Εσείς που αναζητάτε μια καινούργια εργασία, θα πρέπει να μην σταματήσετε την προσπάθεια σας, καθώς άμεσα κάτι θα βρεθεί να σας ενδιαφέρει.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Έχετε γεμίσει το μυαλό σας με σκέψεις, ενοχές και προτάσεις που όμως δεν έχετε κάπου να τις απευθύνετε, καθώς ο άνθρωπος σας, αυτήν την εποχή δεν έχει χρόνο για εσάς και την σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση, αλλά μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε καταφέρει να το προσπεράσετε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Είστε από τα πιο πιστά ζώδια και αυτό είναι και κάτι που το αναζητείτε σαν προσόν στον άνθρωπο που έχετε κάθε φορά δίπλα σας. Αν είστε μόνοι σας αυτόν τον καιρό, μέσα στο Καλοκαίρι φροντίστε να απολαύσετε τις παρέες, τα μπάνια και τις βόλτες σας, και από Φθινόπωρο που θα έχει λήξει και ο ανάδρομος Ερμής, κάτι νέο θα έρθει στην ζωή σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.