Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 13/07 Παρασκευή Β

tarot-m

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 13/07 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Δεν κινείται και τίποτα σημαντικό στην ερωτική σας ζωή, και μάλλον το έχετε ρίξει πιο πολύ στα επαγγελματικά σας θέματα, που σας δίνουν και μια ανάλογη χαρά. Οι καταστάσεις επίσης, μέσα στην οικογένεια σας, χρειάζονται κάποια βελτίωση και μέχρι να παρθούν τελικά αποφάσεις που θα ευνοούν, όλα τα μέλη. Οι εν σχέση που θα φύγουν προσεχώς για διακοπές, ας κλείσουν και την πόρτα στο παρελθόν τους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Υπάρχουν πολλά δύσκολα θέματα, μέσα στην καθημερινότητα σας, που πρέπει με τον άνθρωπο σας, να λύσετε και μετά να πάρετε κάποιες πιο μόνιμες αποφάσεις γύρω από γάμο και οικογένεια. Οι εποχές δεν είναι και οι πιο εύκολες, αλλά μόνο μέσα από αγάπη και συνεννόηση θα καταφέρετε να βρείτε και το δικό σας μονοπάτι.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

astrologia-090

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Οι πια σημαντικές όψεις του Ανάδρομου Άρη, σας επηρεάζουν και ήδη σας έχουν βάλει σε κάποιες πικάντικες σκέψεις για να πάτε πίσω σε έναν πρώην σύντροφο σας, που πολλές φορές μέχρι στιγμής σας έχει κάνει και την σχετική πρόταση. Πολλοί και αυτοί, που θα προτιμήσουν να μείνουν μόνοι και περάσουν έτσι ένα ξένοιαστο Καλοκαίρι.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Αιγόκερως : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Όλοι λοιπόν έχουν δικαίωμα στο λάθος στην αγάπη. Το μόνο όμως που χρειάζεται να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με τον άνθρωπο σας, τι μπορεί να διορθωθεί και τι πρέπει να πεταχτεί μόνιμα στο παρελθόν. Πολλές οι αλλαγές στον αστρολογικό ουρανό, που θα φέρουν και πολλούς νέους έρωτες στους εργένηδες και αυτούς που έχουν πια αποφασίσει τι θέλουν από έναν νέο σύντροφο.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Μπορεί να έχουν συμβεί πολλά και άσχημα μέσα στον εργασιακό σας χώρο, εξαιτίας κάποιου πάθους, αλλά τώρα είναι στο δικό σας το χέρι για να φέρετε και πάλι τις ισορροπίες χωρίς κάποιος και το καταλάβει και να χαλάσει η εικόνα σας. Από την καινούργια εβδομάδα θα υπάρξουν σε κάποιους από το ζώδιο σας και μερικές ξαφνικές επανασυνδέσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Ιχθείς : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Αν έχετε ασχοληθεί με τον άνθρωπο σας, τόσο όσο χρειάζεται για να τον διαφωτίσετε για όλα αυτά που έχουν προκύψει μέσα στην σχέση σας, έχει έρθει και η ώρα για να κάνετε πίσω. Τώρα θα πρέπει να τον αφήσετε να σκεφτεί τι είναι καλύτερο για να συμβεί. Από τους μόνους του ζωδίου, κάποιοι στις διακοπές τους θα έχουν μια καλή γνωριμία.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.