Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 14/06 Πέμπτη Β

osiris-tarw

Κοινοποίηση:

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 14/06 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Δέκα Σπαθί Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα

Έχετε πολλά θέματα που πρέπει να λύσετε μέσα στην οικονομική και επαγγελματική σας ζωή, που οι έρωτες και τα συντροφικά ταίρια, θα πρέπει να περιμένουν. Εσείς που έχετε ακόμη την αισθηματική σας ελευθερία, καλύτερα να μην βιαστείτε να μπλέξετε, καθώς θα πρέπει να δώσετε όλον τον χρόνο σας, σε εργασία, φίλους και οικογένεια.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Ήλιος Η Εγκράτεια Το Έξι Ράβδος

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει τι λέει και τι θέλει και τι ζητάει ο άνθρωπος σας, και μάλλον θα πρέπει να μπείτε πιο βαθιά σε ερωτήσεις. Δεν θα ξανα-περάσει ο καιρός και χωρίς να κάνετε κάτι σωστό σε αυτήν την σχέση. Πάντως τα άστρα θέλουν να σας υποστηρίξουν και στα οικονομικά σας, που θα σας λύσουν πολλές δυσκολίες γενικότερα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη Ο Γητευτής Ο Κόσμος

Είστε πραγματικά οι τυχεροί της εποχής, που δεν πρέπει να σταματήσετε τους καλούς σας ρυθμούς, για κάποιον καινούργιο έρωτα. Είσαστε από τα πιο γεμάτα ζώδια στα συναισθήματα, άρα ρίξτε το βάρος σας, σε δικές σας υποχρεώσεις που επείγουν. Εσείς που θέλετε να κλείσετε ιστορίες από τα παλιά, κάντε το και μην χάνεστε μέσα σε ευχές και ελπίδες.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Εννέα Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος

Ένα διάστημα και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, που θα σας φέρει πραγματικά αντιμέτωπους με εσάς και τις επιλογές σας. Αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις και οι φιλίες που δεν σας αντιπροσωπεύουν, θα σταματήσουν να υπάρχουν στο παρόν σας. Αυτό το Καλοκαίρι, έχει πολλά άλλα καλά σχέδια κυρίως οικονομικά για εσάς και τις ανάγκες σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Εφτά Σπαθί Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας

Μην επιτρέπετε στις φοβίες και τις ανασφάλειες σας, να σας κυκλώνουν σαν συρματόπλεγμα και να μην σας αφήνουν να εξελιχθείτε σαν προσωπικότητες. Οι μέρες με την Αφροδίτη να περνάει στο Λέοντα, όλα μπορούν να βρουν τις λύσεις τους. Εσείς που είστε ερωτευμένοι, θα πρέπει να πατήσετε λίγο φρένο και μέχρι να δείτε … και τι θέλει η άλλη πλευρά από εσάς.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Εφτά Κύπελλο

Έχει γεμίσει το μυαλό σας, και η καρδιά σας, με εικόνες και λόγια του παρελθόντος, και δεν σας επιτρέπουν να πάτε σε μια νέα σχέση που θα σας ζεστάνει την καθημερινότητα σας. Όσοι έχουν διπλές – μπερδεμένες καταστάσεις, μέσα στον μήνα του Ιουνίου, θα δεχτούν μεγάλες πιέσεις για να αποφασίσουν το ποιος και τι. Όλα τα άλλα μόνο θα σας εκθέσουν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.