Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 14/07 Σαββάτο Β

ταρω-κοσμος-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 14/07 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Είσαστε για ακόμη μια φορά σε μια ερωτική αναμονή και προσμονή, από τον άνθρωπο σας, για μια του απάντηση. Αυτό κάπως έτσι σας έχει κουράσει και σας έχει φάει πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητα σας. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, οι όποιες δικές σας αποφάσεις, ανακοινωθούν θα πρέπει να είναι και οι τελικές. Εστιάστε περισσότερο και στις συνεργασίες και στα οικονομικά σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Ένα ιδιαίτερο άτομο, που έχει εμφανιστεί στην ζωή σας, και μάλλον από τον επαγγελματικό σας χώρο, σας έχει προκαλέσει το ερωτικό ενδιαφέρον. Πριν να κάνετε κάποια πρώτη επικοινωνιακή κίνηση, πρέπει να διαπιστώσετε τι θέλει και τι πρεσβεύει. Έχετε κάνει πολλά λάθη στην αγάπη και τώρα δεν σας χρειάζεται ένα επιπλέον.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Αυτοί που θέλουν να σας γνωρίσουν, σταματούν στην κοφτή σας προσωπικότητα. Μέχρι και το τέλος του Καλοκαιριού, θα έχετε κάνει πολλές επαφές, με νέο κόσμο, και ίσως και κάποιοι πιο θαρραλέοι, να σας προσεγγίσουν. Εσείς μόνο ξέρετε σε τι φάση είστε και τι πραγματικά θέλετε τώρα. Για το δικό σας καλό…μάλλον θα πρέπει να προσπεράσετε και το παρελθόν πια.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Το μυαλό σας, είναι γεμάτο απορίες καθώς το συντροφικό σας ταίρι, είναι εξαφανισμένο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μην τον ψάξετε. Από τις 26/07 που ο πλανήτης των επικοινωνιών έρχεται σε ανάδρομη φορά, εσείς θα έχετε την ευκαιρία και να μιλήσετε και να συναντηθείτε. Επίσης, κάποια χρωστούμενα λεφτά θα σας έρθουν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Η σχέση σας περνάει κρίση, εδώ και πολλούς μήνες, αλλά δεν είστε ακόμη εσείς σε ισχυρή θέση, για να βάλετε τα όρια σας. Από τα τέλη του μήνα Ιουλίου, θα έχετε τη ευκαιρία, να μιλήσετε και να λύσετε όλα αυτά που σας κρατούν ερωτικά παγωμένους. Ίσως και τώρα να είναι και η κατάλληλη εποχή για κοινές διακοπές.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Η καρδιά σας, έχει περάσει από πολλές ερωτικές δοκιμασίες, και τώρα που μόνο είστε ελεύθεροι, έχετε βρει την ισορροπία σας. Φροντίστε αυτό το διάστημα, που στο μονοπάτι σας, θα έρθει και νέος κόσμος, να μην κάνετε τα ίδια λάθη. Εσείς που έχετε κάνει κάποιες πιο επίσημες συζητήσεις για τον μέλλον, κοιτάξτε αν όλα αυτά μπορούν να τα υποστηρίξουν και τα οικονομικά σας μεγέθη.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.