Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 15/06 Παρασκευή Β

taro-zwdia-χαρτια-astrologia

Κοινοποίηση:

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 15/06 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Υπάρχει επικοινωνιακή σύμπνοια σε όλα αυτά που λέτε και κάνετε με τον αγαπημένο σας. Αυτό είναι και ένα στοιχείο που σας κάνει και αισθάνεστε πολύ καλύτερα και σίγουρα πιο άνετοι – σίγουροι για τον άνθρωπο σας. Στα καλά της εποχής είναι και οι οικονομικές σας δυναμικές, που θα σας φέρουν και πιο κοντά σε λύσεις παλιότερων σας προβλημάτων.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Δεν θέλετε ή δεν μπορείτε σε ψυχολογικό επίπεδο να διαχειριστείτε αυτόν τον ερωτικό χωρισμό, και όλο επιστρέφετε. Πιθανόν και να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία αν μείνετε μακριά, και αφήσετε την άλλη πλευρά και πιο ψύχραιμα να σκεφτεί τι θέλει. Μέχρι τότε, εσείς πρέπει να τρέξετε και κάποια επαγγελματικά σας ζητήματα που είναι έτοιμα να σας αποδώσουν χρήμα και ευκολίες.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Με την σελήνη σε όψεις με την Αφροδίτη, εσείς θα φέρετε τον άνθρωπο που τόσο πολύ αγαπάτε, πιο κοντά σας, και το πιο πιθανόν είναι ένας έρωτας – σχέση θα ενάρξει. Αυτό θα λειτουργήσει και για τους χωρισμένους, που θέλουν να είναι μαζί. Τυχεροί της εποχής και οι σύντροφοι εξ αποστάσεως που θα βρουν τον άμεσο τρόπο για να μείνουν μαζί.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

zodia-543

ταρώ Αιγόκερως : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Η μέρα έχει για εσάς, διάφορες εκπλήξεις και θα ανεβάσουν την διάθεση αλλά και θα βάλετε το μυαλό σας, να δουλέψει πιο πρακτικά για να βρείτε λύσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Σε ότι και να κάνετε θα έχετε και την συμπαράσταση του ανθρώπου σας. Κάποιοι που θα κάνουν ταξίδια μέσα σε αυτόν τον μήνα, και είναι μόνοι σε ερωτικό επίπεδο, θα έχουν νέα σημαντική γνωριμία.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Η αίσθηση, το ένστικτο που έχετε είναι ότι κάποιος από τους φίλους σας, σας βλέπει με μια πιο ερωτική ματιά, και κάποια λόγια του, το τελευταίο διάστημα σας το έχουν επιβεβαιώσεις. Εντός του Ιουνίου, θα έχετε και δράσεις που θα σας δώσουν συναντήσεις. Εσείς από την δική σας την μεριά μην κάνετε τίποτα παρορμητικό.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στον άνθρωπο σας, και αυτός σε εσάς. Το Καλοκαίρι αυτό θα φέρει πολλές και ευχάριστες ανατροπές, που θα σας επιτρέψουν αν το έχετε σκεφτεί να προχωρήσετε σε έναν γάμο ή μια συγκατοίκηση. Εύνοια έχουν και στα ερωτικά οι μόνοι, που θέλουν να βρουν την αδελφή ψυχή τους, και όχι μια ακόμη περιπέτεια.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.