Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 16/05 Τετάρτη Β

taro-13

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 16/05 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Μην καταναλώνεστε για να βρείτε, τι μπορεί να φταίει και ο άνθρωπος σας, είναι γενικά τόσο απογοητευμένος από την καθημερινότητα του. Πιθανόν και η βασική αιτία να είναι τα οικονομικά του … που δεν έχουν την πρόοδο που επιθυμεί. Από τις αρχές του νέου μήνα του Ιουνίου, θα έρθουν οι ευκαιρίες, για να αλλάξουν όλα προς το πολύ καλύτερο.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

 

ταρώ Σκορπιός : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Δεν χρειάζεται να έρθει κάποιος και να σας χτυπήσει την πόρτα για να ενεργοποιηθείτε. Αν και εσείς αγαπάτε μια προσωπικότητα που μπορεί να σας φέρνει στο τώρα δυσκολίες, το ιδανικό θα ήταν να κάνετε μια πρώτη επικοινωνιακή κίνηση για να σπάσει ο πάγος. Σίγουρα ο εγωισμός είναι ο καλύτερος σας φίλος, αλλά θα πρέπει για λίγο να τον αποχωριστείτε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Όλα τα ζώδια της φωτιάς, και μέχρι τις αρχές του Ιουνίου, θα δουν στον δρόμο τους δώρα υλικά και αισθηματικά. Όσοι έχουν χωρίσει και διατηρούν ακόμη την ελπίδα για μια επανασύνδεση, θα την δουν να συμβαίνει και αυτήν την φορά, υπό άλλες προδιαγραφές. Νέοι έρωτες θα εμφανιστούν και στους επί μακρόν μοναχούς – εργένηδες
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

astrologia-090

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ Αιγόκερως : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Όλοι οι επαγγελματικοί σας σκοποί, έχουν επιτευχθεί και το μόνο που θέλετε είναι να βρείτε και την ισορροπία σας την αισθηματική με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα πρέπει να συζητήσετε χωρίς φόβο και χωρίς την μόνιμη ανακύκλωση των παλιών. Τα άστρα δίνουν την εύνοια τους γύρω από προτάσεις μόνιμης δέσμευσης – γάμου.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

ταρώ Υδροχόος : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Η ιστορία σας έχει πια αποδείξει ότι δεν μπορείτε να είστε ακόμη μόνοι σας, μόνο και μόνο επειδή σε κάποια προηγούμενη σας σχέση, περάσατε άσχημα. Ή και ακόμη επειδή ελπίζετε ότι κάποιος από το παρελθόν θα θελήσει να επανασυνδεθεί μαζί σας. Οι μέρες του Διδύμου από 21 / 05 και μετά σίγουρα θα σας φτιάξουν την ψυχολογία, μέσα από νέες και σοβαρές γνωριμίες.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Οι αυταρχικές και απόλυτες σας συμπεριφορές και δράσεις μάλλον έχουν πειράξει τον άνθρωπο σας. Εσείς που έχετε κουραστεί, πια από καταστάσεις που σας δείχνουν ότι υπάρχουν μεγάλα κενά αισθημάτων και επικοινωνιών, θα πρέπει με ώριμο τρόπο, να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τα θέλω σας. Το χρήμα και οι επιτυχίες που πλησιάζουν, θα σας δώσουν και έναν αέρα παραπάνω αυτοπεποίθησης.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.