Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 17/07 Τρίτη Β

ταρω-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 17/07 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Σίγουρα κοπιάζετε σε υπερβολικό βαθμό, για να έχετε τον άνθρωπο σας όσο το δυνατόν πιο κοντά σας. Αυτό είναι κάτι που τον έχει κάνει και σας έχει πραγματικά αγαπήσει πολύ. Το αξίζετε.
Ελεύθεροι : Μέσα σε αυτό το διάστημα, θα περάσουν από μπροστά σας πολλά άτομα, που ίσως και να σας προκαλέσουν ερωτικά. Θέστε από τώρα τα όρια σας σε όλα τα επίπεδα. Θα γίνουν κατανοητά.

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Δεν ξέρετε ακόμη τι θέλει να κάνει φέτος μαζί σας ο άνθρωπος που αγαπάτε, για Καλοκαίρι. Σαφώς και μπορείτε να κάνετε και εσείς από την δική σας την μεριά, τις προτάσεις σας.
Ελεύθεροι : Έχετε γνωρίσει αυτές στις τελευταίες ημέρες κάποιον καινούργιο άνθρωπο, που όμως έχει πάνω του κάτι μυστήριο. Μέσα στον μήνα που εξελίσσεται θα το μάθετε σε όλο το εύρος του.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Αυτό που ζείτε με τον άνθρωπο σας, δεν σας γεμίζει και το ξέρει. Πιθανόν και μέσα σε αυτόν τον μήνα, να χρειαστεί να ανοίξετε κουβέντες για το μέλλον.
Ελεύθεροι : Δεν σας νοιάζει πραγματικά καθόλου, το γεγονός ότι είστε μόνοι μέσα σε ζευγάρια. Έχετε βρει την ησυχία, την γαλήνη και την ψυχική σας ισορροπία, μετά από όλα αυτά τα δύσκολα που περάσατε.

chartomanteia-44

ταρώ Αιγόκερως : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Υπάρχει ένα εξαιρετικά καλό κλίμα μέσα στον δεσμό σας, που δείχνει ότι οι αντιξοότητες του παρελθόντος, έχουν τελειώσει και πλέον είστε ελεύθεροι να κάνετε ότι σας ευχαριστεί.
Ελεύθεροι : Εσείς έχετε μπει στο ερωτικό στόχαστρο, κάποιου από τον χώρο της εργασίας σας και το ξέρετε. Η νέα εβδομάδα, έχει για εσάς εκπλήξεις που θα σας αφήσουν άφωνους.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Το παρασκήνιο που είναι ακόμη ενεργό, από το παρελθόν του συντρόφου σας το ξέρετε και το ανέχεστε, για τους δικούς σας λόγους. Αυτό πάντως έχει γίνε άκρως πιεστικό για το μέλλον σας.
Ελεύθεροι : Ελευθερία κινήσεων επιβάλει η εργένικη σας ζωή, που μάλλον τώρα είναι και στα καλύτερα της. Βλέπετε τα ερωτικά βλέμματα που πέφτουν επάνω σας και απλά περιμένετε, τις σχετικές κινήσεις.

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Δεν είναι και τόσο απλά τελικά τα πράματα, μέσα στην ζωή του ατόμου που αγαπάτε. Υπάρχουν πολλές και περίπλοκες αγκυλώσεις, που τον αναγκάζουν να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται, από αυτήν την σχέση σας.
Ελεύθεροι : Μην ακούτε τι σας λέει ο καθένας για την ζωή του και τα κατορθώματα του. Μόνο μέσα από το πέρασμα του χρόνου, θα βρείτε τι μπορεί να ταιριάξει στα δικά σας θέλω και ανάγκες.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.