Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 18/06 Δευτέρα Β

taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 18/06 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Υπάρχουν κάποιες μικρές εντάσεις μέσα στην σχέση σας, που έχουν να κάνουν με το γεγονός, ότι δεν έχετε καταφέρει σαν ζευγάρι, να διώξετε όλες αυτές τις παλιές απειλές, από το μεταξύ σας και ειδικά ο άνθρωπος σας. Οι μόνοι που έχουν πολλές και ποικίλες προτάσεις θα πρέπει να σκεφτούν τι και ποιόν τελικά θέλουν να έχουν κοντά τους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Οι επαγγελματικές ευκαιρίες, που έχετε μπροστά σας, απαιτούν θυσίες σε κάθε επίπεδο. Από την μεριά του ανθρώπου σας, μάλλον θα υπάρξουν λόγια που θα σας βάλουν σε σκέψεις. Εσείς θα πρέπει να ζυγίσετε τις καταστάσεις, και με την απόλυτη – ψυχρή σας λογική να δείτε τι θα ήταν τελικά καλύτερο για εσάς και την πορεία σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Δεν υπάρχουν άλλα λόγια να γίνουν μεταξύ σας εσάς και του ανθρώπου σας. Ξέρετε που είναι το πρόβλημα και σίγουρα, μπορείτε με την σοφή σας δράση να το λήξετε. Όσοι έχουν το μόνιμο αγκάθι σαν ζευγάρι, των χιλιομετρικών αποστάσεων, θα πρέπει να πάρουν μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, και μια απόφαση που θα τους ενώσει και σε φυσικό επίπεδο.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας, το προσφέρετε σε οικογένεια και εργασία. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν σας επιτρέπει να πάρετε και πιο καταλυτικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή, που τώρα ήδη έχει πολλά προβλήματα και καταστάσεις άλυτες. Οι μόνοι και οι εργένηδες έχουν και αυτοί μια καλή εποχή, που πρέπει να μη πέσουν πάλι στα ίδια ερωτικά λάθη.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Το κορμί σας είναι εδώ και το μυαλό σας κάπου αλλού, μάλλον στο παρελθόν και σε μια αγάπη που δεν είχε την τύχη και τις ευκαιρίες, για να ανθίσει όπως της άξιζε. Μέσα στον Ιούλιο που πλησιάζει, θα έχετε και την συνάντηση με αυτό το άτομο που του είχατε ζητήσει, και σίγουρα πια πιο ώριμοι από ποτέ και οι δύο … μπορείτε να μιλήσετε και αποφασίσετε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Ιχθείς : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη … μόνο δώρα θέλουν να σας προσφέρουν και αυτό είναι κάτι που πρώτα θα γεμίσει το πορτοφόλι σας, και σε δεύτερο βαθμό την καρδιά σας. Οι μέρες μέχρι και το τέλος του Ιουνίου, θα φέρουν πολλές και σημαντικές επανασυνδέσεις συντρόφων, αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες που θα στρώσουν ζωές και ψυχολογίες. Κρατήστε ωστόσο μικρό καλάθι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.