Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 19/06 Τρίτη Β

taro-13

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 19/06 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Οι στόχοι σας για αυτήν την περίοδο … είναι μόνο δύο και σημαντικοί. Ο ένας είναι να βρείτε την εργασία που θα σας ικανοποιούσε, και ο δεύτερος, να τα ξαναβρείτε με τον πρώην σύντροφο σας. Μέσα στον μήνα που τρέχει θα έχετε τις επαγγελματικές ειδήσεις που περιμένετε αλλά και λίγο πιο μετά, θα έρθει και η συνάντηση με τον αγαπημένο σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Είναι μια μέρα που θα πρέπει να κρατήσετε τους τόνους χαμηλούς μέσα στην δουλειά και την οικογένεια σας. Πολλές και δύσκολες οι αλλαγές … στον αστρολογικό θόλο και το μόνο σίγουρο είναι ότι σας επηρεάζουν άμεσα. Μην πείτε πολλά, απλά αφήστε τους άλλους να σας πουν αυτό που θέλουν. Όσο πιο χαλαροί είστε τόσο πιο εύκολα θα κυλήσουν όλα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Ο μήνας έχει φτάσει στο 3 δεκαήμερο του σχεδόν, και σας δίνει μια συνολική εικόνα από αυτά που θα ακολουθήσουν τις ερχόμενες εβδομάδες. Το ταίρι σας, μιλάει για διακοπές, και η εργασία σας το ίδιο διάστημα απαιτεί την παρουσία σας. Εσείς από τώρα θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο, για να ικανοποιήσετε … όλες τις πλευρές.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Αυτοκράτειρα Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός

Είστε το ζώδιο που αυτήν την εποχή, έχει την πιο άτακτη ζωή μέσα σε σχέσεις. Τίποτα τελικά δεν σας ικανοποιεί … και μάλλον έχετε μπερδευτεί και μέσα σε πρόσκαιρες καταστάσεις. Οι μέρες θα δώσουν, αν και εσείς το θέλετε τις ευκαιρίες για να φύγετε από όλο αυτό και να βρείτε έναν άνθρωπο που μπορείτε πραγματικά, να φτιάξετε την ζωή σας, έτσι όπως την σκέφτεστε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Το Εννέα Δηνάριο

Μπορεί να σας έχουν τύχει κάποιες αναποδιές, αλλά μην δίνετε και τόση σημασία. Υπάρχουν πολλές και ανάδρομες κινήσεις … στον αστρολογικό θόλο, που σας επηρεάζουν ευθέως. Από τα τέλη του μήνα και μετά, όλα θα έρθουν και πάλι στον κανονικό τους ρυθμό. Τα αποξενωμένα ζευγάρια – σύντροφοι, θα μιλήσουν και οι επανασυνδέσεις θα πραγματοποιηθούν άμεσα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Δεν θέλετε άλλες σχέσεις και αγάπες εσείς. Έχετε περάσει ένα πολύ δύσκολο και ταραγμένο χρονικό διάστημα … που σας πλήγωσε και το μόνο που αποζητάτε τώρα, είναι η ηρεμία σας. Εσείς που έχετε μια σοβαρή – μόνιμη σχέση, από τα τέλη του Καλοκαιριού, θα αρχίσετε να σκέφτεστε την δέσμευση και την οικογένεια. Τα οικονομικά δεδομένα … θα αλλάξουν και αυτά προς το καλύτερο. Εύνοια υπάρχει και στις σπουδές.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.