Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 19/07 Πέμπτη Β

ταρω-troxos-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 19/07 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέσης σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος Ο Γητευτής

Δεσμευμένοι: Αισθάνεστε ότι πιέζεστε από καταστάσεις που έχει ο άνθρωπος σας μέσα στην ζωή του, και δεν είναι δικές σας. Από όλα αυτά που σας συμβαίνουν, κάποια θα πρέπει αυτό τα συζητήστε άμεσα.
Ελεύθεροι: Παίζετε κρυφτό με κάποιον από τον φιλικό σας κύκλο, και μάλλον θέλετε να τον σαγηνεύσετε. Από την νέα εβδομάδα, που τα άστρα θα είναι πιο φιλικά προς εσάς, σίγουρα θα έχετε και μεγαλύτερη επιτυχία.

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός :Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος Η Σελήνη

Δεσμευμένοι: Έχετε κάνει ότι μπορείτε για να είναι ήρεμος ο άνθρωπος σας, και να σκεφτεί τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο για αυτήν την σχέση σας. Σίγουρα και το οικονομικό παίζει τον σημαντικό του ρόλο.
Ελεύθεροι: Προσκλήσεις θα λάβετε από το άτομο που έχετε ερωτευτεί, για μια έξοδο προσωπική. Αυτό είναι και κάτι που τόσο καιρό το περιμένατε, άρα φροντίστε να κάνετε … τα λιγότερα δυνατά λάθη.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι: Όσο ακόμη μέσα στην ζωή και την σχέση σας, βάζετε το παρελθόν τόσο και θα υπάρχουν εντάσεις και καυγάδες, που θα σας οδηγούν σαν ζευγάρι σε αδιέξοδο. Αλλάξτε το.
Ελεύθεροι: Έχετε βάλει στο κέντρο της ερωτικής σας προσοχής, έναν νέο άνθρωπου που έχει προκύψει … από τον κοινωνικό σας κύκλο. Προσοχή μόνο σε άτομα που έχετε κοινά και ίσως και να σας σχολιάζουν.

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Το Εννέα Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι: Το μυαλό σας, δεν λέει να φύγει από καταστάσεις, που έχουν πονέσει την καρδιά σας. Δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό, για να μπορέσετε μαζί με τον σύντροφο σας, στο τώρα να είστε πιο καλά.
Ελεύθεροι: Από το τέλος του μήνα αυτού, θα αρχίσετε να λαμβάνετε μηνύματα και επικοινωνίες, από έναν πρώην σας, που θέλει να σας εξηγήσει κάποια πράματα που τελικά δεν μάθατε τότε ποτέ.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Ο Τρελός Το Εφτά Κύπελλο Το Δύο Κύπελλο

Δεσμευμένοι: Υπάρχει μια ακόμη μεγάλη πρόσκληση για εσάς, μέσα σε αυτή την σχέση. Πρέπει να αποφασίσετε τελικά αν θέλετε όντως να είστε μαζί με το εν λόγω άτομο, ή απλά περνάτε την ώρα σας, μέχρι να βρεθεί κάτι άλλο.
Ελεύθεροι: Οι λόγοι που έχετε χωρίσει από τον πρώην σας, είναι ακόμη άγνωστοι. Το καλό είναι ότι, στην ζωή σας, έχετε βρει έναν νέο έρωτα, που δείχνει να έχει τις προδιαγραφές που θέλετε.

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Ο Αυτοκράτορας Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι: Αυτά που έχετε τόσο προσφέρει αισθηματικά στον άνθρωπο σας, θα τα λάβετε πίσω μέσα από μια ερωτική πρόταση που θα σας εκπλήξει. Τα άστρα … είναι αυτήν την εποχή σύμμαχοι σας.
Ελεύθεροι: Τα λόγια που ακούτε από όλους αυτούς, που σας φλερτάρουν δεν σας ακουμπούν και μάλλον έχετε βαρεθεί. Από όλους αυτούς πάντως, να ξέρετε ότι κάποιος θα σας τραβήξει με τις πράξεις του το ενδιαφέρον.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.