Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 20/06 Τετάρτη Β

ταρω-troxos-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 20/06 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Το να κάθεστε μόνο να σκέφτεστε τον πρώην σας αλλά και να κοιτάτε μονίμως το τηλέφωνο σας, δεν σας φέρει κάποια λύση στο πρόβλημα που τώρα σας χωρίζει. Οι μέρες και τα αστρολογικά δεδομένα σε όλα τα αέρινα ζώδια, θα σας φέρουν επικοινωνιακά πιο κοντά και μάλλον η λογική και το αληθινό συναίσθημα θα κυριαρχήσουν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Δεν θέλετε ούτε για αστείο να σκεφτείτε τον εαυτό σας, και πάλι μέσα σε μια νέα ερωτική σχέση και δίπλα σας έναν σύντροφο. Προφανώς, αυτό είναι και κάποιο ψυχολογικό σας κατάλοιπο, από το παρελθόν που δεν σας αφήνει να σκεφτείτε σοβαρά για κάτι άλλο. Όταν θα έχετε χαλαρώσει, και πιο συγκεκριμένα στα μέσα του Καλοκαιριού, θα έρθει ο νέος έρωτας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Αγαπάτε τον άνθρωπο σας, με την καρδιά σας και όλη σας την αλήθεια. Κάτι ανάλογο και ίδιο έχετε την απαίτηση να σας προσφέρει και αυτός, κάτι που όμως στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει. Με τον Άρη και τον Ποσειδώνα προσεχώς σε ανάδρομη και δύσκολη φορά, θα πρέπει με το χέρι στην καρδιά, εσείς να πάρετε και κάποια τελική απόφαση. Εστιάστε και στα εργασιακά σας πιο πολύ.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Έχετε πια κατασταλάξει σε έρωτα και σύντροφο. Αυτό που πρέπει και τώρα να κάνετε, είναι να μπλοκάρετε το παρελθόν και τις καταστάσεις του τότε, για να μην σας ενοχλούν. Οι Αιγόκεροι, που είναι μόνοι, θα χρειαστεί να περιμένουν τον νέο μήνα για να τους έρθει μια καινούργια συντροφιά. Επίσης, μην χάνεστε από τα επαγγελματικά σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Οι μέρες θέλουν από την δική σας την μεριά, ψυχραιμία και λύσεις. Όλοι μέσα σε αυτόν τον μήνα του Ιουνίου, θα σας πλησιάσουν και θα ζητήσουν ο καθείς από κάτι. Πιο πολλά να περιμένετε από τον σύντροφο σας, που δηλώνει ότι τον έχετε παραγκωνίσει για χάρη της εργασία σας. Εσείς μόνο ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Τα άστρα έχουν να σας δώσουν μια καλή επαγγελματική ευκαιρία, για να βγείτε από το πρόβλημα των οικονομικών στενεμάτων σας. Αυτήν τη φορά μην επιτρέψετε σε κανέναν … να σας πει τι και αν πρέπει κάτι να το κάνετε. Επίσης, έχετε πια την μόνιμη πεποίθηση ότι οι σχέσεις – οι έρωτες που δεν έχουν μέλλον, μάλλον στο τώρα θα πρέπει και να τερματιστούν για το καλό όλων.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.