Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 20/07 Παρασκευή Β

tarot-m

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 20/07 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Δεν υπάρχει κάποιο ερωτικά επικίνδυνο παιχνίδι να παίζεται μέσα στην σχέση σας και εσείς να μην το έχετε καταλάβει. Το παρελθόν του ανθρώπου σας, έχει πραγματικά σβήσει και μόνιμα.
Ελεύθεροι : Δεν ξέρετε τίποτα για αυτόν τον καινούργιο άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, αλλά αισθάνεστε μέσα σας ότι τον ξέρετε πολύ καλά. Μάλλον κάποιο περίεργο παιχνίδι σας παίζει η τύχη σας.

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε πολλά να κάνετε ακόμη πριν να δώσετε μια τελική απάντηση στον άνθρωπο σας και μάλλον έχει ήδη αρχίσει και ανησυχεί από την μεριά του. Αυτό είναι στη κατηγορία ζήλια.
Ελεύθεροι : Μην ασχολείστε με το παρελθόν σας το ερωτικό και τι κάνει στο τώρα του. Οι μέρες έχουν για το ζώδιο σας, πολλές και ωραίες γνωριμίες, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε και πάλι τον έρωτα.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Μην δένετε και κόμπο τις προτάσεις που σας κάνουν καινούργιοι άνθρωπο που έχουν προκύψει στην ζωή σας, από επάγγελμα και κοινωνική ζωή. Θα εκπλαγείτε δυσάρεστα.
Ελεύθεροι : Ευτυχώς έχετε τόσο γεμάτη και πολυάσχολη ζωή, που μάλλον αυτήν την εποχή δεν έχετε διάθεση και αρκετό χρόνο για νέα σχέση και ότι σχετικό γύρω από αυτήν.

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Την αγάπη αυτήν την καινούργια την έχετε βάλει στο μικροσκόπιο και θέλετε να καταλάβετε αληθινά, που βαδίζετε. Μιλήστε και πιο ειλικρινά με τον άνθρωπο σας.
Ελεύθεροι : Είσαστε καλά και μέσα στην μοναξιά σας. Αυτό είναι και κάτι που το είχατε τελικά ανάγκη καθώς το προηγούμενο διάστημα, ήταν πραγματικά γεμάτο με λάθος καταστάσεις και ακατάλληλα άτομα.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριo

Δεσμευμένοι : Δεν παίζεται ποτέ στις σχέσεις με αμυντικό τρόπο. Έχετε πάρει μεγάλα και σημαντικά μαθήματα ζωής, και τώρα ξέρετε που και πως πρέπει να κινηθείτε για να είστε μαζί και ευτυχισμένοι με τον άνθρωπο σας.
Ελεύθεροι : Δεν θέλετε να ακούσετε για άλλες αποτυχημένες ερωτικές καταστάσεις, από τους φίλους σας. Την ζείτε ήδη αυτήν την κατάσταση και θέλετε να φύγετε από όλο αυτό.

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Έχετε αφήσει λίγο την επαγγελματική σας ζωή στην άκρη, για να σώσετε την προσωπική σας σχέση. Το καλό είναι ότι το έχετε καταφέρει, και αυτό το Καλοκαίρι θα είναι πολύ πιο καλό, από τα προηγούμενα.
Ελεύθεροι : Είσαστε μόνοι και το απολαμβάνετε. Οι διακοπές με τους καλούς σας φίλους σας περιμένουν άμεσα. Πιθανόν και εκεί που θα πάτε, με τον κυβερνήτη σας και τον ανάδρομο Ερμή προσεχώς να σας υποστηρίζουν, όλα είναι πιθανά.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.