Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 21/07 Σαββάτο Β

zwdia-tarw-sun

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 21/07 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Κοιτάτε ή μάλλον με τον τρόπο σας κρυφοκοιτάτε τι κάνει και πράττει ο πρώην σας με την νυν του σχέση. Αυτό είναι όλο σαν φιλοσοφία λάθος. Μάλλον θα πρέπει να συνεχίσετε και εσείς την δική σας ζωή.
Ελεύθεροι : Αποφασίστε τον προορισμό των διακοπών σας απλά. Όλα τα άλλα τα έχει αναλάβει ο ερωτικός σας κυβερνήτης, που έχει σκοπό μέσα σε αυτό το ωραίο Καλοκαίρι, να σας δώσει και τον μοναδικό σας σύντροφο.

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Κόσμος Η Σελήνη Ο Γητευτής

Δεσμευμένοι : Έχετε μπερδέψει τα θέλω και τις ανάγκες σας. Αυτό έχει μπερδέψει και τον άνθρωπο σας, που μάλλον έχει αρχίσει και χάνει το ενδιαφέρον του, γύρω από εσάς και την ρευστότητα που σας διακρίνει.
Ελεύθεροι : Οι μέρες μπροστά θα είναι απόλυτα φορτωμένες με οικογενειακές υποχρεώσεις και πολλή εργασία, που δεν σας αφήνουν χώρο και χρόνο για δημόσιες σχέσεις… αλλά και νέες γνωριμίες.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Το Εφτά Σπαθί Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας

Δεσμευμένοι : Το να αφήνετε όλες τις ευθύνες πάνω στον άνθρωπο – σύζυγό σας, είναι μόνο ότι χειρότερο καθώς η εντύπωση που έχει διαμορφώσει είναι όχι και τόσο καλή. Μάλλον θα πρέπει να την διορθώσετε.
Ελεύθεροι : Αν έχετε κάνει στο τώρα, μια φρέσκια γνωριμία, θα πρέπει να μην αποκαλύψετε ακόμη όλα τα παλιά σας ερωτικά μυστικά, αλλά μόνο μέχρι και εσείς να αισθανθείτε ασφαλείς.

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Ο Αυτοκράτορας Το Δύο Κύπελλο Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Το να είστε μόνιμα μπλεγμένοι μέσα σε 2 – 3 παράλληλες ερωτικές καταστάσεις, μόνο πιο χάλια εσείς τελικά ψυχολογικά θα αισθάνεστε. Πάρτε τις ώριμες σας αποφάσεις.
Ελεύθεροι : Ο καιρός έχει φορτώσει στην πλάτη σας πολλές υποχρεώσεις που όμως σας κάνουν και είστε πιο επιφυλακτικοί με όλα αυτά που σας πλησιάζουν και σας τάζουν φύκια….!

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Ο Τρελός Ο Αρχιερέας Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Αν έχετε βγάλει τα εισιτήρια για να φύγετε με τον άνθρωπο σας, κάντε και την χάρη στο εαυτό σας, να κλείσετε και τις χαραμάδες, που από εκεί εισρέει κατά καιρούς το παρελθόν και σας ενοχλεί.
Ελεύθεροι : Δεν θέλετε άλλες αγάπες και σχέσεις. Θέλετε πλέον την ησυχία σας και μόνο οι φίλοι σας να είναι κοντά. Είναι μια κατάσταση που θα σας φέρει και πάλι στην ισορροπία σας.

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Σας έχει κάνει καλό το γεγονός, ότι έχετε απαιτήσει από τον άνθρωπο σας, να σας λέει πιο πολλές καταστάσεις της ζωής του, έτσι ώστε να έρθετε και πιο κοντά σας εραστές.
Ελεύθεροι : Η προσωπική σας ζωή σε όποια φάση και να είναι, πραγματικά δεν είναι θέμα κανενός άλλου. Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις, που πρέπει μόνο εσείς να αφορούν…. ακόμη και η παρατεταμένη σας μοναξιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.