Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 22/06 Παρασκευή Β

ταρω-17-tarw-taro-ταρο

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 22/06 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος ο Έξι Ράβδος

Το ταίρι σας δουλεύει πολύ και κάποιες φορές, ίσως και πραγματικά να μην καταλαβαίνει, ότι δεν υπάρχει χρόνος για εσάς τους δύο. Από τον νέο μήνα, που όλα θα είναι σίγουρα πιο χαλαρά, ζητήστε αυτά που επιθυμείτε. Όσοι έχουν χωρίσει, και αναζητούν έναν νέο έρωτα, ας μην κοιτάζουν το παρελθόν και … κάποια φιλικά πρόσωπα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Ήλιος Ο Γητευτής Η Σελήνη

Αν έχετε πραγματικά μετανιώσει, για όλα αυτά που έχετε πει και κάνει, μέσα στην ερωτική σας σχέση, βεβαίως και μπορείτε να τα διορθώσετε και να είστε με τον άνθρωπο σας, ακόμη καλύτερα μαζί, το επόμενο διάστημα. Επίσης, κάποιες αντιμαχίες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, μόνο αν τους δώσετε εξηγήσεις, θα παύσουν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο Το Εφτά Σπαθί

Είστε οι περισσότεροι του ζωδίου σας, μόνοι και έτσι θέλετε να περάσετε το Καλοκαίρι σας. Με τον ανάδρομο Άρη από τις 26/06 και μετά, οι νέοι έρωτες σίγουρα θα περάσουν από μπροστά σας και εσείς μόνο θα έχετε την ευχέρεια για το τι θα κάνετε. Το καλό είναι ότι και τα οικονομικά σας θα έχουν άνοδο, και ότι μπορείτε να βγείτε από την στενότητα των τελευταίων ετών.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος

Η καρδιά σας ακόμη ανήκει στο παρελθόν και δεν έχετε καν σκεφτεί να πάτε πιο κάτω. Οι μέρες και με τέτοια μεγάλη αστρολογική πίεση που δέχεται ο ζωδιακός σας οίκος, ίσως και σε κάποιους να δώσει τις καλές αφορμές για συζήτηση και επανασύνδεση, με σύντομες διαδικασίες. Οι μόνοι θα έχουν τύχη σε ταξίδια … και πολλές νέες κατακτήσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Δέκα Σπαθί Το Εννέα Δηνάριο Η Αυτοκράτειρα

Εργάζεστε πολύ και μάλλον δεν θέλετε και αυτό το διάστημα, να εμπλακείτε σε ερωτικές καταστάσεις. Άλλωστε ακόμη υπάρχουν κάποιες επικοινωνιακές πόρτες ανοιχτές με το παρελθόν σας, που μέσα στον νέο μήνα θα φέρει συναντήσεις. Επίσης, κάποια οικογενειακά σας πρόσωπα… θα σας φέρουν ευχάριστες ανακοινώσεις γύρω από οικονομικά θέματα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εφτά Κύπελλο

Το να επιστρέψετε… σε μια πιο παλιά σας ερωτική υπόθεση, είναι κάτι που ήδη το σκέφτεστε και πολύ. Ακριβώς τις ίδιες σκέψεις κάνει και η άλλη πλευρά, που μάλλον σας έχει επιθυμήσει πολύ. Με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, όλα είναι πιθανόν να σας συμβούν. Κάποιοι θα έχουν και ειδήσεις… από την εργασία τους, γύρω από προαγωγή ή επιβράβευση.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.