Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 22/07 Κυριακή Β

ταρω-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 22/07 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε βολέψει ακόμη τα οικονομικά σας, άρα μην χάνεστε μόνο μέσα σε ερωτικές καταστάσεις. Οι έρωτες σας κυκλώνουν και μόνοι δεν θα μείνετε τελικά.
Ελεύθεροι : Οι μέρες έχουν δώσει σε εσάς πολλές και σημαντικές γνωριμίες, που πρέπει να τις δείτε και πιο σοβαρά. Ίσως κάτω από αυτόν τον θετικό αστρολογικό ουρανό, να βρείτε έναν νέο σύντροφο.

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Ξοδεύετε πολύ από τον χρόνο σας, για να κυνηγάτε και να παρακολουθείτε τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι σίγουρα παράλογο και δεν βοηθάει την ψυχή και την γενικότερη σας ζωή, αν είναι σε ισορροπία.
Ελεύθεροι : Δεν το έχετε ακόμη βάλει μέσα στο μυαλό σας, ίσως ακόμη να μην είστε και έτοιμοι, για να ανάψετε το πράσινο φως σε μια καινούργια σχέση. Από το Φθινόπωρο … όλα αλλάζουν.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Θα σας έρθει πραγματικά σας έκπληξη το γεγονός, μιας πρότασης γάμου ή συγκατοίκησης. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να σκεφτείτε τα πάντα και κάτω από ωριμότητα.
Ελεύθεροι : Κάποιος φίλος σας, εδώ και καιρό σας έχει εξομολογηθεί, τον έρωτα του, που όμως δεν σα αφορά. Φροντίστε την επόμενη φορά, να του το δώσετε να το καταλάβει, για να αποφύγετε και τις παρεξηγήσεις.

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε το δικαίωμα να παίζετε με την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Αν σας έχει τελειώσει το ερωτικό συναίσθημα, για οποιονδήποτε λόγο, καλό θα ήταν να το πείτε ευθέως.
Ελεύθεροι : Έχετε φτιάξει το πλάνο σας, για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Εσείς που θα πάτε σε κάποιον προορισμό, που υπάρχει μια εκκρεμή ερωτική ιστορία, να είστε προσεχτικοί μην ξανα – πληγωθείτε.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Οι δεσμεύσεις σας πλησιάζουν, και σας κάνουν να θέλετε να αλλάξετε και την όλη ζωή σας πλέον. Κάτω από τον ανάδρομο Άρη και κάποια παλιά λεφτά θα σας έρθουν μέσα στον μήνα που τρέχει.
Ελεύθεροι : Υπάρχει ένα διακριτικό φλερτ από κάποιον προϊστάμενο σας, και δεν έχετε ακόμη καταλάβει τι συμβαίνει. Μην παρασυρθείτε σε κάτι υπερβολικό, αν δεν είστε 100 % σίγουροι για την άλλη πλευρά.

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Αν έχετε δηλώσει ότι θέλετε να χωρίσετε στον άνθρωπο σας, τότε απλά κάντε το. Αν αυτό το πράττετε μόνο και μόνο για να το ενεργοποιήσετε ερωτικά, ίσως και να είναι σαν φιλοσοφία λάθος.
Ελεύθεροι : Υπάρχουν θέματα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο που δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε πολύ αυτό το Καλοκαίρι. Τουλάχιστον θα έχετε την οικονομική άνεση για να λήξετε άλλα τρίτα πρακτικά σας ζητήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.