Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 23/05 Τετάρτη Β

ταρω-κοσμος-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 23/05 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Δεν μπορεί να έρθει μια ερωτική μόνιμη ρήξη, μόνο μέσα από έναν καυγά ή μια διαφωνία. Στην δική σας την περίπτωση, ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, άρα μιλήστε και δώστε λύσεις. Αν χρειάζεται αυτό κάντε το και στον εργασιακό σας χώρο. Όσοι είναι πιο τολμηροί και παίζουν σε διπλές καταστάσεις, ας πάρουν άμεσα και την τελική τους απόφαση.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Ακόμη τα σχέδια του συντρόφου σας, και γύρω από το μέλλον της σχέσης σας, δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Από τα μέσα του νέου μήνα, που ο Άρης με τον Δία, θα κάνουν τις πιο ερωτικές – καρμικές όψεις πάνω σε όλα τα ζώδια της γης, σίγουρα θα ανοίξουν και για εσάς οι κλειδωμένες πόρτες. Εστιάστε και στην άνοδο των οικονομικών σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Δεν θέλετε ακόμη να πείτε τις σκέψεις σας ή να εκφράσετε τα παράπονα σας, στον άνθρωπο σας. Ίσως και να του δίνετε λίγο χρόνο παραπάνω, για να φέρει τις λύσεις, που τόσο καιρό σας έχει υποσχεθεί. Όσοι είναι μόνοι τους, θα έχουν πολλές και ενδιαφέρουσες επαφές, με κόσμο από τον φιλικό τους κύκλο, που πιθανόν και κάτι ερωτικό … να ξεδιπλωθεί.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Δεν έχετε ποτέ εσείς ώρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Τρέχετε … για όλους και όλα. Αυτό είναι ένα από τα πιο σπουδαία σας χαρακτηριστικά, που ο άνθρωπος σας, έχει αγαπήσει υπερβολικά. Όσοι έχουν μείνει μόνοι ή έχουν χωρίσει, αυτόν τον καιρό, θα βρουν νέα ζεστή αγκαλιά … από κάποιον φίλο τους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Αντιλαμβάνεστε ότι ο σύντροφος σας, αλλάζει κατά καιρούς τα λόγια και τις υποσχέσεις του. Αυτό είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνετε και σίγουρα δεν το εγκρίνετε. Από όλα αυτά που ζείτε, θα πρέπει να δώσετε την μεγαλύτερη σας προσοχή σε οικονομικά- περιουσιακά – οικογενειακά θέματα, που θα σας δώσουν … λύσεις και ανέσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Έχετε πει ένα μεγάλο και ξεκάθαρο όχι, στον πρώην σας που σας αποζητά, να του δώσετε ακόμη μια ευκαιρία. Μάλλον έχετε περάσει πολλά και άσχημα μαζί του, και δεν θέλετε να το ξανα – ρισκάρετε. Επίσης, όσοι έχουν κάνει μια καινούργια αισθηματική σχέση, ιδανικά ας έχουν και τα μάτια τους … πιο ανοιχτά στις λεπτομέρειες που πιθανόν μέχρι τώρα να περνούσαν απαρατήρητες.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.