Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 23/07 Δευτέρα Β

ταρω-17-tarw-taro-ταρο

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 23/07 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος Ο Ήλιος

Δεσμευμένοι : Είσαστε πεισματάρηδες σε όλα σας, και αυτό που έχετε κατά νου είναι να βρείτε τους έμμεσους και διπλωματικούς τρόπους, για να μιλήσετε με κάποιον πρώην σας, που τώρα δηλώνει μόνος ακόμη.
Ελεύθεροι : Από τον νέο μήνα, που και η Αφροδίτη θα κινηθεί είναι σε ένα πιο υποστηρικτικό ζώδιο για εσάς, πιθανόν και να έρθει στην ζωή σας, μια νέα γνωριμία που θα σας κάνει και πάλι να αισθανθείτε καλά.

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Ξεχειλίζετε από ενέργεια και καλή διάθεση. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας επανασύνδεσης που έχει έρθει στην ζωή σας. Τουλάχιστον αυτήν την φορά, μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Έχετε πάρει τα μαθήματα σας.
Ελεύθεροι : Τώρα που έχετε χωρίσει, με τον οποιοδήποτε τρόπο από τον άνθρωπο που ακόμη αγαπάτε, ίσως και να πρέπει να βρείτε και λίγο παραπάνω χρόνο για εσάς. Αρκετά τελικά προσφέρατε στους άλλους.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Τα συναισθήματα, που έχει κάποιος γνωστός σας, για εσάς, θέλει να σας εκφράσει το επόμενο διάστημα. Ήδη το ψυλλιάζεστε, αλλά δεν θέλετε να κάνετε κάποια πρώτη κίνηση εσείς. Εκπλήξεις προσεχώς
Ελεύθεροι : Από την δική σας την μεριά, όλα τα φώτα και οι πόρτες εισόδου για την καρδιά σας, είναι ανοιχτά και απλά περιμένετε τον πρώην σας, να σας πλησιάσει για να γίνετε και πάλι ευτυχισμένο ζευγάρι. Πάντα έρχεται!

chartomanteia-44

ταρώ Αιγόκερως : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Είστε στην τέλεια εποχή, για να πάρετε κάποιες πιο σημαντικές αποφάσεις, για την ερωτική σας ζωή, που πια έχει ξεπεράσει όλες αυτές τις δυσκολίες και λάθη … του πρόσφατου παρελθόντος. Το χρήμα και η ροή του σας ικανοποιούν.
Ελεύθεροι : Δεν είστε σε μια θετική διάθεση, για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση καθώς ακόμη προσπαθείτε να ξεπεράσετε και να ξεχάσετε την τελευταία σας, ερωτική υπόθεση που πόνεσε πάρα πολύ!

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Οι όποιες επικοινωνιακές εντάσεις, έχουν καταλαγιάσει πια με τον άνθρωπο σας αλλά … και με τα οικεία του περιβάλλοντα. Ο νέος μήνας, έχει για εσάς και αρκετό χρήμα, για να μπορέσετε να φύγετε από προβλήματα και υποχρεώσεις.
Ελεύθεροι : Έχετε ήδη πολλές και αξιόλογες επιτυχίες στον έρωτα και στις νέες γνωριμίες, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν σας έχει κάνει να ενεργοποιηθείτε. Από τον νέο μήνα, κάτι θα αλλάξει σίγουρα.

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε διάθεση για να τσακωθείτε για ακόμη μια φορά με τον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει κουραστεί από αυτήν την σχέση η οποία, για τους λόγους που ξέρετε έχει πολλά σκαμπανεβάσματα.
Ελεύθεροι : Κάποια οικονομικά – επαγγελματικά θέματα σας κάνουν και καθυστερείτε να φτιάξετε την ερωτική σας ζωή. Τουλάχιστον θα έχετε λεφτά για να μπορέσετε να κλείσετε πολλές από την υποχρεώσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.