Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 24/07 Τρίτη Β

taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 24/07 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι :Υπάρχει μια κόπωση σε αυτήν την σχέση, που οφείλεται στα πολλά χρόνια πορείας και τα όποια ενδιάμεσα προβλήματα. Αυτό είναι και κάτι που τώρα, εσείς με την δυναμική σας μπορείτε να το ανατρέψετε.
Ελεύθεροι : Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί, μέσα στις σχέσεις. Υπάρχει μόνο η αγάπη ή το συμφέρον. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι έχετε εσείς μέσα στην δική σας την ζωή. Είστε οι πιο αυστηροί κριτές του εαυτού σας.

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Από την ώρα που ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία, εσείς θα δεχτείτε έναν νέο έρωτα στην ζωή σας, που θα σας ανατρέψει τα πάντα. Ακόμη και εκείνες τις παλιές εικόνες στην καρδιά σας, θα τις σβήσει.
Ελεύθεροι : Κάτι έχετε κάνει σίγουρα λάθος, και αυτός είναι ο βασικός λόγος που ακόμη το ταίρι σας, είναι επικοινωνιακά απόμακρο. Μπορείτε άμεσα να θέλετε να το διορθώσετε.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Από όλα όσα σας έχει προσφέρει ο άνθρωπος σας, έχει έχετε κρατήσει την αλήθεια και το μεγάλο βάθος των συναισθημάτων του. Αυτό εσάς σαν ζώδιο φέτος, θα σας φτάσει μέχρι και σε γάμο.
Ελεύθεροι : Απολαύστε τις Καλοκαιρινές ημέρες και τις παρέες σας, που σας κάνουν να έχετε μια εξαιρετικά ανεβασμένη διάθεση. Οι έρωτες και τα πάθη πλησιάζουν και αυτά.

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι :Οι καταστάσεις που υπάρχουν τώρα πια στην ζωή σας, είναι και ο ανοιχτός δρόμος, για να έρθετε και πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε πολύ και σας αγαπά και αυτός.
Ελεύθεροι : Όλα έχουν πια σβήσει από το μυαλό σας, τα παλιά. Τώρα υπάρχει μόνο ηρεμία και γαλήνη και το μόνο που ζητάτε είναι να φύγετε για τις διακοπές σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν είστε και τελείως σίγουροι για την τελευταία ερωτική επιλογή που έχετε κάνει, και μάλλον υπάρχουν πράματα ακόμη που πρέπει εσείς προσωπικά να διερευνήσετε.
Ελεύθεροι : Αν δεν αξίζει τον κόπο να είστε με κάποιον, που μόνο αγωνία και ανασφάλεια σας προσφέρει, ίσως και να επιλέξετε την μοναξιά για ένα διάστημα, που μόνο καλό θα σας κάνει.

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Ακόμη έχετε κάποιες μικρές δυσκολίες, με το παρόντα σύντροφο σας, που σας ενοχλούν εις βάθος. Καλύτερα για όλους να του μιλήσετε και να βρείτε πως όλες αυτές οι καταστάσεις μπορούν να βελτιωθούν.
Ελεύθεροι : Έχετε την τάση, να μιλάτε πολύ. Ζωδιακό σας χαρακτηριστικό. Αυτό τουλάχιστον φροντίστε να το περιορίσετε σε νέους ερωτικούς συντρόφους, που ακόμη δεν ξέρετε τι μπορεί να θέλουν από εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.