Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 25/05 Παρασκευή Β

taro-ταρω-ταρο-tarw-deste

Κοινοποίηση:

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 25/05 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Τα συναισθήματα σας, έχουν φτάσει στο μάξιμουμ, και κάτι μάλλον πλέον σας λέει, ότι θέλετε να δείτε και από τον άνθρωπο σας κάτι ίδιο. Οι μέρες του Καλοκαιριού που πλησιάζει, και που θα σας φέρουν πιο κοντά, άρα οι ευκαιρίες για απαντήσεις θα έρθουν. Οι έχοντες μεταξύ τους, χιλιομετρικές αποστάσεις, θα συζητήσουν και το θέμα … για συγκατοίκηση.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

 

ταρώ Σκορπιός : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Είσαστε πρόθυμοί, να δώσετε χρόνο και να κάνετε υπομονή, για να λήξει το ταίρι σας, τις παλιές του υποχρεώσεις και να έρθει μόνιμα και επίσημα κοντά σας. Από τα μέσα του Ιουνίου, σίγουρα θα δείτε αλλαγές. Οι μόνοι, που έχουν κάνει μεγάλες ανατροπές στην ζωή τους, από την νέα εβδομάδα, θα αρχίσουν να δέχονται … νέες ερωτικές προτάσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Θα σας ξαφνιάσει το ταίρι σας, με μια απρόβλεπτη του κίνηση. Πιθανόν και πια να αισθάνεται έτοιμος, για δέσμευση τύπου γάμος / οικογένεια. Πριν δώσετε τις απαντήσεις σας, καλό θα ήταν να κάνετε μια προσωπική ανασκόπηση, στο αν όλο αυτό που ζείτε μέχρι τώρα μαζί του, σας ικανοποιεί και σας πληρεί τις προδιαγραφές σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Το φιλικό σας περιβάλλον, έχει να σας κάνει εκπλήξεις που σε τέτοιες στο παρελθόν δεν σας έχει συνηθίσει. Προξενιό μυρίζει η ατμόσφαιρα, άρα να είστε άκρως προετοιμασμένοι. Όσοι έχετε κάνει αίτηση για μια νέα εργασία, ή αλλαγή θέσης, μέσα στον Ιούνιο στις αρχές του … θα την δείτε να γίνεται δεκτή.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Οι προσωπικές σας έριδες μέσα στην εργασία, δεν θα πρέπει να περνάτε στον προσωπικό σας δεσμό, που ούτως ή άλλως έχει τα προβλήματα του. Οι μέρες του Ιουνίου, θα δώσουν παραπάνω οικονομική ευμάρεια, και σίγουρα οι λύσεις θα είναι πια πιο προσιτές. Εσείς που έχετε διπλές – μπλεγμένες καταστάσεις στην ζωή σας, έχει έρθει ο καιρός, για να πάρετε μια πιο ώριμη απόφαση. Αν δεν το κάνετε εσείς, θα το πράξουν οι άλλοι.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα Η Εγκράτεια

Δεν χρειάζεται να ενισχύεται το παρασκήνιο … και τις κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος σας, αν και εσείς τελικά αυτό βλέπεται είναι, ότι δεν υπάρχει πρόοδος από την άλλη πλευρά. Οι νέες γνωριμίες, που έχουν έρθει στην ζωή σας, δεν θέλουν να ακούσουν για τα παλιά, παρά μόνο αν έχετε κάτι φρέσκο να τους προτείνετε. Μην αφήνετε την εργασία σας, λόγω θεμάτων που έχετε σε άλλους τομείς της ζωής σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.