Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 25/07 Τετάρτη Β

ταρω-κοσμος-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 25/07 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Γητευτής Εφτά Κύπελλο Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Εσείς αυτήν την εποχή, έχετε τάσεις φυγής και απομάκρυνσης από καταστάσεις που μόνο σας πονούν. Τουλάχιστον μιλήστε άμεσα στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σας ενοχλούν.
Ελεύθεροι : Αποφασίστε με το χέρι στην καρδιά, αν θέλετε να είστε μόνοι σας αυτήν την εποχή ή αν θέλετε να είστε μέσα σε μια σχέση. Αυτό είναι και κάτι που θα σας βάλει ασφαλώς… μέσα στο Αύγουστο.

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Κόσμος Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας

Δεσμευμένοι : Αν ξέρετε τι προβλήματα έχει ο σύντροφος σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δείξετε το υπομονετικό σας πρόσωπο, που μπορεί και να δώσει λύσεις. Από τον νέο μήνα όλα αλλάζουν.
Ελεύθεροι : Αν έχετε κάνει πολλές γνωριμίες, αυτόν τον καιρό, πάρτε και την τελική απόφαση, τώρα που τα άστρα σας ευνοούν, για το που και με ποιον θέλετε να είστε τελικά μαζί.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Το Εννέα Δηνάριο Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν είστε και πολύ χαρούμενοι σε αυτόν τον δεσμό και αυτό είναι και κάτι που ο σύντροφος σας, το έχει καταλάβει. Από την νέα εβδομάδα, που θα έχετε και περισσότερο χρόνο μιλήσετε για όλα.
Ελεύθεροι : Εσείς ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας και έχετε ήδη βρει τον προορισμό. Μόνο μην κάνετε τα παλιά λάθη. Αποφύγετε τα μέρη που τυχόν να βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον πρώην σας.

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Έχετε ακούσει όλες τις θέσεις, από τον άνθρωπο σας και το τι θα ήθελε για το κοινό σας μέλλον. Τώρα είναι και στην δική σας ευχέρεια για να εκφράσετε όλα τα δικά σας παράπονα αλλά και σκέψεις.
Ελεύθεροι : Ανήκετε στους απόλυτα ευνοημένους του λήγοντος Ιουλίου, που θα έχετε κάποιες καλές ειδήσεις, από τον οικονομικό σας τομέα, που θα σας φέρει και πιο μεγάλες ανέσεις… μόνιμα.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Έξι Ράβδος Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Εσείς που έχετε χωρίσει, αυτό το διάστημα, μην έχετε και τόσο θλιμμένο πρόσωπο. Το σίγουρο είναι ότι με τον ανάδρομο Ερμή, πιθανόν και να δοθούν οι ευκαιρίες, για να βρείτε και πάλι μια κοινή λύση.
Ελεύθεροι : Αποδεχτείτε όλα τα φλερτ που είναι γύρω σας και σας πολιορκούν αλλά μην δώσετε ακόμη τις τελικές σας αποφάσεις. Οι μέρες έχουν πολλές εκπλήξεις για εσάς.

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Η Σελήνη Η Αυτοκράτειρα Ο Ήλιος

Δεσμευμένοι : Θα πρέπει να μιλήσετε με το ταίρι σας, για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από γνωστούς και συγγενείς, και πως μπορείτε να τα λύσετε. Φροντίστε και τα οικονομικά σας περισσότερο.
Ελεύθεροι : Είστε σε μια φάση, που όλα σας φταίνε και από όλους. Μάλλον θα πρέπει να φύγετε από τα τετριμμένα και να κοιτάξετε το μέλλον σας, μακριά από τις εμμονές του παρελθόντος. Οι φίλοι σας είναι στο πλάι.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.