Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 26/05 Σαββάτο Β

ταρω-κοσμος-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 26/05 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Δεν είστε εσείς τα ζώδια που θα προσπεράσουν έναν φλερτ, μια όμορφη κουβέντα, έναν ιδιαίτερο άνθρωπο. Ειδικά αν αυτήν την εποχή, είστε μόνοι και κάτι – κάποιος σας έχει τραβήξει την προσοχή, ψάξτε το λίγο παραπάνω. Μια καλυτέρευση θα έχετε και στον οικονομικό σας τομέα, που θα σας βοηθήσει .. στα καθημερινά σας θέματα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

 

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Έχετε πια αποσυντονιστεί … με την σχέση που διατηρείτε! Υπάρχουν σοβαρά και ποικίλα θέματα, που πρέπει άμεσα να διευθετηθούν πριν πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις. Στα επαγγελματικά σας, υπάρχουν κάποιες καλές – θετικές αλλαγές, που θα σας απομακρύνουν από μέρη και συνεργάτες που … σας δυσκολεύουν!
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Επιτέλους θα βρείτε διεξόδους, από θέματα οικονομικά και αισθηματικά. Η πανσέληνος στις 29 / 05, σας φέρνει λύσεις, χρήμα, ικανούς ανθρώπους που μπορούν να σας βάλουν και πάλι στον δρόμο που θέλετε. Εσείς που είστε μόνοι, καλύτερα από την νέα σεζόν, να εστιάστε στην προσωπική σας δημιουργική φύση και οι έρωτες … θα έρθουν από μόνοι τους,
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Δεν θέλετε άλλο πόνο … μέσα στην σχέση σας, ούτε να παίρνετε εσείς, ούτε και να δίνετε. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να σας προβληματίζει, και να το συζητήσετε μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα οι λύσεις, μπορεί να μην είναι και τόσο μακριά σας. Οι Αιγόκεροι, που έχουν στην ερωτική τους ζωή, διπλές καταστάσεις, θα πρέπει να είναι πιο εγκρατείς … καθώς οι αποκαλύψεις, δεν είναι κάτι φανταστικό!
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

zwdia-768

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Μπορεί να είστε εκνευρισμένοι, λόγω φόρτου εργασίας αλλά μην κάνετε το λάθος … που κάνουν και οι περισσότεροι, να το μεταφέρουν και μέσα στην προσωπική τους ζωή. Σίγουρα οι αλλαγές θα έρθουν και όλα θα ισορροπήσουν. Εσείς που έχετε πολύ καιρό – μήνες να δείτε τον άνθρωπο σας, λόγω αποστάσεων, μέσα στον νέο μήνα, θα δείτε τις καταστάσεις, να σας δένουν πιο πολύ!
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

ταρώ Ιχθείς : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Μάλλον όταν είσαστε θυμωμένοι, ξεφεύγει πολύ ο λόγος σας, και αυτήν την φορά οι συναισθηματισμοί εξατμίστηκαν και έχει μείνει ένα μεγάλο επικοινωνιακό κενό. Από τον Ιούνιο, που και τα άστρα βοηθούν τον ερωτικό τομέα του ζωδίου σας, θα έχετε και πάλι συναντήσεις και διαλόγους, που μπορούν να σας βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Αυτό μπορείτε να το κάνετε και μέσα στον δύσκολο χώρο … της εργασίας σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.