Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 26/07 Πέμπτη Β

ταρω-17-tarw-taro-ταρο

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 26/07 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Οι κεραίες σας έχουν πιάσει, ότι ο σύντροφος σας έχει κάποιες επικοινωνιακές αποκλίσεις και πάλι με κάποια παλιά του ερωτική σχέση. Μιλήστε του και μην κάθεστε μόνο με τα χέρια σταυρωμένα. Οι απαντήσεις … θα σας λύσουν όλες τις απορίες.
Ελεύθεροι: Πολλά τα φλερτ που τρέχουν μέσα στην εργασία σας, αλλά επειδή ξέρετε πως παίζεται όλο αυτό το παιχνίδι, το καλύτερο θα ήταν απλά να μείνετε μακριά και τυπικά από όλους.

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι: Υπάρχουν οι οικονομικές ανέσεις και οι πρακτικές συνθήκες πια μέσα σε αυτήν την αισθηματική σας σχέση, προκειμένου να κάνει ένα επόμενο βήμα προς την κατεύθυνση ενός γάμου ή μιας συγκατοίκησης.
Ελεύθεροι : Δεν είναι μια καλή εποχή, για να ενάρξετε μια καινούργια ερωτική κατάσταση, αφού ακόμη το μυαλό και η καρδιά σας είναι μόνιμα … στον πρώην σύντροφο σας, που ίσως και μυστικά να σας αναζητεί.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Αν μπορείτε να μιλήσετε ευθέως στον άνθρωπο που αγαπάτε, για τις προσωπικές σας ανασφάλειες και το τι θα θέλατε να καταφέρετε μέσα σε αυτήν την σχέση, πολλά στο μεταξύ σας θα έρθουν και πάλι σε αρμονία.
Ελεύθεροι : Έχετε πάρα πολλά πράματα να διευθετήστε αυτό το Καλοκαίρι, και το μόνο που δεν περνάει από το μυαλό σας, είναι να μπείτε σε έναν καινούργιο αισθηματική δεσμό. Χρήματα που περιμένετε έρχονται άμεσα.

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν είστε μέσα στην καλή χαρά, αφού έχετε πάρει όλες τις πιθανές απαντήσεις από το ταίρι σας, και το πώς θα ήθελε να είναι η από εδώ και πέρα πορεία σας. Επίσης, η δουλειά απαιτεί την προσοχή και παρουσία σας.
Ελεύθεροι : Δεν είστε εσείς αυτοί που θα διανοηθείτε να πάρετε κάποιο ερωτικό ρίσκο και να επιστρέψετε και πάλι στην πρώην σχέση σας. Πραγματικά το ξέρετε, ότι τα ίδια λάθη θα επαναληφθούν.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Το τοπίο στην ερωτική σας ζωή, δεν είναι και το καλύτερο αφού οι λεκτικοί διαξιφισμοί, είναι ένα καθημερινό φαινόμενο. Βρείτε την πηγή που σας το προκαλεί και κάπως έτσι όλα θα έρθουν στην ισορροπία τους.
Ελεύθεροι : Αν ξέρετε ότι υπάρχει ένας αληθινός έρωτας για εσάς, πραγματικά δεν χάνετε κάτι στο να ανοίξετε μια πόρτα. Πιθανόν και κάτι καλό να βγει από αυτήν την ιστορία. Τα οικονομικά σας θέλουν παραπάνω προσοχή.

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Αυτές οι παράλληλες διαδρομές που ακολουθείτε μέσα στην σχέση σας, μόνο σε κάποιο τελικά πρόβλημα, μπορούν να σας καταλήξουν. Πάρτε τις αποφάσεις σας, για το που και με ποιον θέλετε να συνεχίσετε.
Ελεύθεροι : Δεν έχετε ακόμη πει το ναι, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση για νέα σχέση. Ίσως και από την δική σας την μεριά να θέλετε να διαπιστώσετε ακόμη κάποια πράματα – λεπτομέρειες.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.