Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 27/05 Κυριακή Β

ταρω-ταρο-χαρτια-χαρτομαντεια

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 27/05 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί

Σας έχει απασχολήσει, όχι με ωραίο τρόπο, το περιβάλλον και ίσως και το παρελθόν του συντρόφου σας. Σίγουρα … δεν είναι κάτι που στο οποίο σας επιτρέπετε να παρέμβετε ευθέως. Μιλήστε το άμεσα, με το ταίρι σας και θέστε του αυτά που σας απασχολούν. Όλα τα άλλα … είναι δική του υπόθεση. Υπάρχουν και κάποια ζητήματα, όπου και εσείς πρέπει να λύσετε από την μεριά σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

 

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Η πολλή δουλειά κάνει τον αφέντη πιο ισχυρό … λέτε εσείς! Το κάνετε και για έχετε μια μόνιμη οικονομική ασφάλεια, αλλά και για να μην σκέφτεστε αυτήν την δύσκολη φάση που περνάτε, στα ερωτικά σας. Εσείς που είστε και από τα πιο τολμηρά ζώδια, αν υπάρχουν καταστάσεις … που μπορείτε να τις λύσετε… κάντε το τώρα, που έχετε την απόλυτη εύνοια των άστρων.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος Η Αυτοκράτειρα

Οι ερωτικές καταχρήσεις που κάνετε, τελικά δεν σας έχουν δώσει τίποτα από αυτά που θέλατε… αντιθέτως, σας έχουν βάλει σε έναν μονόδρομο προσωπικής κατανάλωσης. Όλα έχουν το όριο τους, όπως και αυτό. Όποια και να είναι η αιτία … που σας το προκαλεί, εσείς θα πρέπει να προσέξετε τον εαυτό σας. Ένα ταξίδι ή μια δημιουργική απασχόληση, θα βοηθούσε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Δεν σας νοιάζει πραγματικά πια… τι κάνει ο πρώην σας, και η προσωπική του ζωή. Το έχετε ξεπεράσει. Από τον Ιούνιο και μετά, θα έχετε νέες και ποιοτικές γνωριμίες που θα σας κάνουν και πάλι … να μπείτε στο ερωτικό παιχνίδι. Οι μεγάλες – σοβαρές σχέσεις, το ίδιο χρονο – διάστημα θα σκεφτούν και την μονιμότητα μέσα από έναν γάμο.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

zwdia-768

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Θα έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις, μέσα στην σχέση σας, που θα πρέπει και οι δύο να συζητήσετε … και να λύσετε μόνιμα. Οικονομικά, παρελθόν και τρίτα πρόσωπα, πρέπει να λήξουν. Οι σχέσεις που έχουν και το επιπρόσθετο πρόβλημα των χιλιομετρικών αποστάσεων, θα χρειαστεί να συναντηθούν άμεσα και θα σκεφτούν … τις παρούσες παραμέτρους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

ταρώ Ιχθείς : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Χειριστείτε καταστάσεις του ανθρώπου σας … με μεγάλη προσοχή. Είτε αυτό είναι το οικονομικό του κομμάτι, είτε τα πρόσωπα της οικογένειας του. Σας εμπιστεύεται στο 100 %, άρα λάθη δεν χωρούν. Όσοι είναι ερωτικά μόνοι, πιθανόν και να κάνουν κάποιες υπόγειες σκέψεις, για το παρελθόν τους, αλλά μάλλον … θα τους προλάβει μέσα στον Ιούνιο, μια νέα γνωριμία, που θα τους αλλάξει … την καθημερινότητα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.