Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 28/05 Δευτέρα Β

osiris-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 28/05 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Η αγάπη και οι σχέσεις, έχουν λοιπόν και κανόνες και μεθόδους … για να εξελιχθούν ομαλά. Στην δική σας περίπτωση, και οι δύο πλευρές του δεσμού… δεν έχουν κάνει ακόμη την αυτοκριτική τους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αυτές οι επικοινωνιακές συγκρούσεις. Περισσότερο χρόνο πρέπει να δώσετε και στα εργασιακά σας, που έχουν ανάγκη την προσοχή σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

 

ταρώ Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Οι συγκρούσεις που έχετε με τον άνθρωπο σας, έχουν την αφετηρία τους, στην ζήλια και στην έλλειψη καλής επικοινωνίας. Μπορείτε αυτές τις πιο ήρεμες ημέρες, να χαράξετε ένα πιο στρωτό δρόμο. Σε μεγάλη εύνοια είναι οι ελεύθεροι, που απλά θέλουν αυτό το διάστημα, να περάσουν καλά και χωρίς υποχρεώσεις. Χρήματα έρχονται στον δρόμο σας από παλιά σας οικονομική – κληρονομική υπόθεση.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

ταρώ Τοξότης : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Ο έρωτας σας έχει χτυπήσει την πόρτα και εσείς ακόμη το επεξεργάζεστε. Σίγουρα κουβαλάτε πολλές φοβίες και ανασφάλειες από το παρελθόν σας, αλλά κάθε νέα περίπτωση – άνθρωπος, είναι διαφορετικός. Όσοι προσπαθούν … να βγουν από δύσκολους γάμους και αδιέξοδες σχέσεις, θα το καταφέρουν σχετικά και εύκολα πια.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Τις προσωπικές σας διαφορές με τον άνθρωπο σας, καλό είναι να τις λύνετε μόνο όταν είστε μόνοι σας, και όχι εν τη παρουσία τρίτων, που σίγουρα είναι και έτοιμοι να σας σχολιάσουν αρνητικά. Επίσης, η εποχή … και μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού, είναι καλή για να διώξετε από την ζωή σας, άτομα που δεν έχουν κάτι καλό να σας δώσουν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 28/05 Δευτέρα Β

taro-zodia-76

ταρώ Υδροχόος : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, μια ισχυρή θέληση για να βγείτε από αυτό το συναισθηματικό αδιέξοδο, των χωρισμών και των επανασυνδέσεων. Μια τελευταία συζήτηση θα έβαζε ένα τέλος σε όλα αυτά, με τον οποιονδήποτε τρόπο. Σε πολλές εκπλήξεις θα πέσουν και οι εργένηδες, που έχουν ορκιστεί στην μοναξιά τους, και που τώρα θα δουν πρόσωπα … να τους κοιτούν με έρωτα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

ταρώ Ιχθείς : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Εσείς από την μεριά των δεσμευμένων, δεν θέλετε να κάνετε κάτι που να βάλει σε ρίσκο την σχέση σας, άρα προσπεράστε όλα τα σχετικά δέλεαρ … που ήδη σας κοιτούν. Οι μέρες θα φέρουν και τις ευκολίες για να βρουν και οι χωρισμένοι σύντροφοι και σύζυγοι, τον τρόπο, για να είναι και πάλι μαζί. Χρήματα από τις αρχές του Ιουνίου … έρχονται.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.