Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 28/06 Πέμπτη Β

taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 28/06 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Οι σημαντικές πλανητικές όψεις πάνω σε όλα τα ζώδια του αέρα, θα δώσουν από τις αρχές του Ιουλίου, ευκαιρίες σε όλους για να φέρουν αυτά και αυτούς που θέλουν μέσα στην ζωή τους. Το χρήμα και οι ανέσεις πλησιάζουν, άρα θα έχετε και την οικονομική ελευθερία να κινηθείτε όπως επιθυμείτε. Κάποια οικογενειακά ζητήματα προχωρούν στο τέλος τους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Μην δίνετε και τόσο μεγάλη σημασία, σε αυτά που κάνει και λέει ο πρώην σας, μόνο και μόνο για να σας τραβήξει την προσοχή. Από την νέα εβδομάδα, εσείς θα έχετε καινούργια πρόσω – καταστάσεις ευχάριστες να εισέρχονται στην ζωή σας, άρα όλα τα άνω θα προσπεραστούν. Οι υποθέσεις οι δύσκολες μέσα στην εργασία σας, απαιτούν την προσοχή σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Μην επιδιώξετε με όλους του υπόγειους τρόπους να παρακολουθείτε τον πρώην σύντροφο σας, καθώς μάλλον το έχει καταλάβει. Δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό, καθώς μόνο τον χρόνο σας χάνετε και το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής δεν σας αποζημιώνει. Από τον νέο μήνα του Ιουλίου θα είστε πολύ περισσότερο απορροφημένοι μέσα στην εργασία – ταξίδια – σπουδές σας, που όλα αυτά θα τα ξεχάσετε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια στην αγάπη, για αυτό το Καλοκαίρι και όλοι οι εκπρόσωποι του γήινου σας ζωδίου, θα το διαπιστώσουν και στην πράξη. Οι χωρισμένοι θα βρεθούν κάτω από τα ίδια λημέρια, και μάλλον θα επανασυνδεθούν, οι ελεύθεροι θα έχουν καινούργια φλερτ που θα τους παρακινήσουν για κάτι νέο. Στα καλά είναι και τα ανοδικά σας οικονομικά.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Μην παίρνει το μυαλό σας αέρα, και σίγουρα μην λέτε σε κανέναν για νέες γνωριμίες, από τη στιγμή που και εσείς δεν είσαστε και τόσο σίγουροι για το μέλλον. Μέσα στον νέο μήνα θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε όλες σας τις ευκαιρίες για να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο για εσάς. Το παρελθόν καλύτερα να το διαγράψετε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Εσείς που περιμένετε κάποιον από τα παλιά, ερωτικά σας ζητήματα να σας φανερωθεί και να σας ζητήσει μια νέα αρχή, μάλλον χάνετε τον χρόνο σας. Το ότι αυτό το θέλετε εσείς να συμβεί, πιθανόν να μην το θέλει τελικά η άλλη πλευρά. Γνωρίζετε τι σας έχει χωρίσει. Οι καταστάσεις ωστόσο αλλάζουν από τον Ιούλιο και σας φέρνουν σε επαφή με άτομα κύρους … που μπορούν να ζεστάνουν την δύσκολη καρδιά σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.