Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 28/07 Σαββάτο Β

ταρω-troxos-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 28/07 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος Η Σελήνη

Δεσμευμένοι: Η ψυχή σας έχει πια ανακουφιστεί από τις καταστάσεις τις δύσκολες που περάσατε μέσα στην σχέση σας. Τώρα που και το Καλοκαίρι εξελίσσεται, σαφώς και μπορείτε με τον άνθρωπο σας, να έρθετε πιο κοντά.
Ελεύθεροι: Υπάρχουν θέματα οικογενειακά που ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει. Αυτό είναι και στο δικό σας χέρι, για πότε θέλετε να λήξετε όλες αυτές τις εκκρεμότητες που σας κρατούν πίσω.

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Τρελός Το Εφτά Σπαθί Ο Κόσμος

Δεσμευμένοι: Δεν αισθάνεστε ότι ο άνθρωπος σας, σας λέει ότι την αλήθεια. Αυτό δεν μπορείτε να το αφήσετε να είναι σε εκκρεμότητα, άρα έχει έρθει και η ώρα, για να ανοίξετε κάποιες κουβέντες και να βρείτε τι σας φταίει.
Ελεύθεροι: Μπορεί να έχετε περάσει στο παρελθόν, από μεγάλες ερωτικές δυσκολίες και αγωνίες μέχρι και άσχημους χωρισμούς, αλλά το σύμπαν μέχρι το Φθινόπωρο θα έχετε μέσα στην ζωή σας, μια νέα μεγάλη αγάπη.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο Το Τρία Ράβδος

Δεσμευμένοι: Δεν είστε και τα ζώδια που έτσι απλά θα προσπεράσουν μια απιστία, και όλα καλά! Σίγουρα καλείστε και εσείς μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση να βρείτε σε πιο σημείο φταίγατε τελικά, έστω και λίγο.
Ελεύθεροι: Μην απελπίζεστε με όλα αυτά που βλέπετε και ακούτε από τον φιλικό σας κύκλο. Υπάρχει πάντα κάποιος σωστός και για εσάς και τις ανάγκες σας. Μέσα στον νέο μήνα … θα υπάρξουν ερωτικές εκπλήξεις.

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο Ο Αρχιερέας

Δεσμευμένοι: Ακόμη και για τους δικούς σας λόγους κρατάτε το στόμα σας κλειστό, και δεν θέλετε να κάνετε κάποιες δύσκολες ερωτήσεις στο ταίρι σας. Απλά μάλλον και επί του παρόντος … παρακολουθείτε τις κινήσεις τους.
Ελεύθεροι: Δεν υπάρχουν κακοί και καλοί για μια σχέση με εσάς. Απλά υπάρχουν ταιριαστοί και μη για τα δικά σας δεδομένα. Σίγουρα μέσα στις προσεχείς διακοπές σας, θα βρείτε τον δικό σας άνθρωπο.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα Ο Τρελός

Δεσμευμένοι: Ξέρετε ότι με αυτόν τον άνθρωπο που έχετε σχέση, μόνο μέσα από σοβαρό και εμπεριστατωμένο διάλογο και ανταλλαγή απόψεων θα καταφέρετε για ακόμη μια φορά … να λύσετε τις διαφορές σας.
Ελεύθεροι: Έχετε πολλά ακόμη να τελειώσετε με τα οικονομικά και την εργασία σας, που μάλλον και το υπόλοιπο Καλοκαίρι, θα πρέπει να ασχοληθείτε … ενεργά και ασταμάτητα.

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Το Δέκα Σπαθί Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι: Δεν δέχεστε να κάνετε ακόμη και άλλη υπομονή, επί αυτών που σας λέει ο άνθρωπος σας. Το έχετε κάνει και στο παρελθόν και τελικά καμία πρόοδος δεν υπήρξε.
Ελεύθεροι: Αν θέλετε να μιλήσετε σε κάποιον που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μπορείτε να το κάνετε από τον νέο μήνα, που και η δεύτερη έκλειψη θα έχει λήξει. Όλα γενικά την ζωή σας προσεχώς … θα έχουν μεγάλη πρόοδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.