Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 29/06 Παρασκευή Β

taro-13

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 29/06 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Το Οχτώ Κύπελλο Η Σελήνη

Από τον επόμενο μήνα, πρέπει να κάνετε πολλές αλλαγές μέσα στην εργασία και την προσωπική σας ζωή, έτσι ώστε όλα τελικά να τα προλάβετε. Σίγουρα τα πράματα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε και όλοι θα είναι τελικά ικανοποιημένοι. Με τα θέματα της οικογένειας σας και του παρελθόντος, επίσης κάποια στιγμή θα πρέπει να καταπιαστείτε επίσης.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Το Έξι Ράβδος Ο Κόσμος

Έχετε ανέβει πολύ στα μάτια του ερωτικού σας παρτενέρ. Τόσο καιρό υπόγεια και με τον δικό του τρόπο, παρακολουθεί όλα αυτά που κάνετε. Είσαστε από τα υδάτινα ζώδια, που μέσα στο υπόλοιπο Καλοκαίρι θα έχετε και τις περισσότερες προτάσεις για γάμο – οικογένεια – συγκατοίκηση. Τυχεροί και οι αδέσμευτοι, που θα δουν νέα και ποιοτικά άτομα να τους πλησιάζουν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

astrologia-090

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Πανσέληνος 28/07 αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Εννέα Ράβδος Το Τρία Ράβδος

Αποκαλείτε τον εαυτό σας έξυπνο και σίγουρα καπάτσο στην αγάπη. Αυτό όμως που τώρα ζείτε στην ερωτική σας ζωή, μάλλον δεν σας ταιριάζει αλλά και ούτε και σας αρέσει. Φυσικά και μπορείτε να κάνετε όποιες αλλαγές επιτάσσει η καρδιά σας. Καλύτερα και πιο επικοινωνιακά θα είναι τα πράματα μέσα στα ζευγάρια, που περάσανε κάποια προσωπική κρίση, αλλά όλα τώρα θα εξομαλυνθούν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Αιγόκερως : Ο Άσος Δηνάριο Το Εφτά Σπαθί Ο Αρχιερέας

Όλα αυτά που έχετε σκοπό, να αλλάξετε, να προτείνετε, να διαχειριστείτε μέσα στους μήνες του Καλοκαιριού, θα πρέπει να τα πείτε και στον άνθρωπο σας, που και αυτός έχει τα δικά του καλά πλάνα. Σίγουρα μια εποχή που όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, θα έχουν την ευχέρεια για να συζητήσουν για το μέλλον τους. Χρήματα και οικονομικές επιτυχίες, θα έρθουν από το 1ο 10 ήμερο του Ιουλίου.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Υδροχόος : Εφτά Κύπελλο Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός

Με τον ανάδρομο Άρη, να επηρεάζει εσείς θα πρέπει να μην είστε υπερβολικοί σε εργασία, έρωτα και φιλικές σχέσεις. Είναι μια εποχή και μέχρι και τις 13/08 που θα πρέπει να σκεφτείτε βαθιά και αναλυτικά, όλα αυτά που πρέπει να διορθώσετε πρώτα σε εσάς και μετά σε όλους τους άλλους συσχετισμούς σας. Οι καινούργιοι και παθιασμένοι έρωτες, ίσως και να σας αφήσουν τελικά παγερά αδιάφορους, εσάς του εργένηδες.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Ιχθείς : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Τρέχετε με όλους και με όλα. Το αιτούμενο σας είναι να κάνετε κάποια αλλαγή, έτσι ώστε τρίτα θέματα της προσωπικής σας ζωής να λυθούν μόνιμα. Σε όλες τις επόμενες σας κινήσεις, θα έχετε μεγάλο βοηθό και αρωγό, τον σύντροφο σας, που θέλει να σας υποστηρίξει. Πολλά τα καλά που θα έρθουν και στον τομέα των εργασιακών σας. Επίσης αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε για σπουδές – επάγγελμα, θα έχετε μεγάλη εύνοια μέχρι και τις αρχές του Λέοντα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.