Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 29/07 Κυριακή Β

osiris-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 29/07 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Σελήνη Ο Γητευτής Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε πει ακόμη την τελευταία λέξη μέσα σε αυτόν τον δύσκολο δεσμό. Έχετε στον σκοπό σας, από την νέο μήνα να κάνετε κάποια πιο σοβαρά επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα στον σύντροφο σας.
Ελεύθεροι : Είσαστε με τα εισιτήρια στο χέρι και πρέπει να φύγετε για να ξεκουράσετε σώμα και πνεύμα. Άλλωστε εκεί που πάτε ξέρετε ότι θα συναντήσετε και κάποια άτομα, που τα γνωρίζετε από παλιά.

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι :Είσαστε σπάταλοι στην αγάπη, και τα δίνετε όλα από την αρχή. Στο τώρα πρέπει πρώτα να βρείτε την δική σας προσωπική ισορροπία και να απαιτήσετε όλα αυτά που σας έχουν λείψει από τον άνθρωπο σας.
Ελεύθεροι : Αν μπορείτε να φύγετε από υποθέσεις που σας ενοχλούν είτε φιλικές είτε εργασιακές, τότε απλά κάντε το. Ήδη έχετε πολλά τρίτα άτομα που σας πιέζουν. Φροντίστε και για τις διακοπές – αναψυχή σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Είστε το επίκεντρο της καρδιάς του ατόμου που αγαπάτε και σας αγαπάει. Με τον ανάδρομο Ερμή, ίσως και να σας εμφανιστούν από το παρελθόν σας, παλιές ερωτικές ιστορίες που θα πρέπει να τις διαχειριστείτε σοφά.
Ελεύθεροι : Πιθανόν και να έχετε πια κουραστεί από τα τερτίπια κάποιου που του έχετε δηλώσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Αυτές τις ημέρες μπορείτε και να κάνετε τον λόγο σας, πιο ξεκάθαρο πια.

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Ο Αυτοκράτορας Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν θα μείνετε μόνο σε αυτά που έχετε τάξει στον άνθρωπο σας, θέλετε να κάνετε και πολλές περισσότερες πράξεις για να το πείσετε για την αλήθεια και την πίστη που υπάρχει μέσα στην καρδιά σας.
Ελεύθεροι : Δεν έχετε ακόμη μέσα σας κατασταλάξει, για το αν θέλετε να κάνετε κάτι με έναν φίλο σας, ή αν φοβάστε ότι κάποιο επόμενο λάθος πιθανόν και να διαλύσει τα πάντα σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Θα πρέπει να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς και να βρείτε τι θέλετε σαν ζευγάρι, και πως θα καταφέρετε να τραβήξετε τον σύντροφο σας, από αυτήν την υφέρπουν κακή του διάθεση.
Ελεύθεροι : Έχετε βρει τους καλύτερους φίλους, και αυτό σας κάνει να έχετε μια καλή ψυχολογία. Μέσα στον Αύγουστο θα έρθουν και οι ευκαιρίες για διακοπές και αναψυχή που σίγουρα θα είναι ότι καλύτερο.

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα Το Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Η σχέση που έχετε δεν σας καλύπτει και αυτό είναι κάτι που ήδη έχει αρχίσει μέσα από τις περίεργες σας συμπεριφορές, να φαίνεται στον άνθρωπο σας, που θα σας δείξει πολλά από τα παράπονα του.
Ελεύθεροι : Έχετε χωρίσει και δηλώνετε σε όλους μόνοι και χαρούμενοι. Αν τελικά αυτό ισχύει, τότε μην αφήνετε το παρελθόν, που ήδη σας ενοχλεί, να σας χαλάει αυτά που σχεδιάζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.