Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 30/05 Τετάρτη Β

ταρω-κοσμος-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 30/05 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Το Άρμα Η Εγκράτεια

Το ξέρετε και εσείς οι ίδιοι, ότι έχει προσφέρει πολλά στην σχέση αυτή .. και ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια σημαντική βελτίωση, από αυτά που αναμένετε. Οι αρχές του Καλοκαιριού, πιθανόν και να σας σπρώξουν σε μια πιο κάθετη – οριστική απόφαση. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικά ένας χωρισμός! Οι μόνοι, έχουν την ανάγκη φέτος από διακοπές με τους φίλους τους .. μόνο.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος Ο Γητευτής

Τις πραγματικές σας ανάγκες …. δεν τις έχετε φέρει στην επιφάνεια, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι ο άνθρωπος σας, σε αυτήν την φάση της ζωής του, δεν μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο. Εστιάστε μέχρι όλα να βρουν τον ρυθμό τους, στους φίλους, στα αγαπημένα σας πρόσωπα, και σίγουρα στα επαγγελματικά σας, που θα σας δώσουν ανέσεις και χρήμα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος Ο Αυτοκράτορας

Μέσα σε μια νύχτα, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Έχετε κάνει όλες τις προσωπικές σας προσπάθειες .. αλλά ακόμη δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Ας περάσει και από το μυαλό σας, μήπως έχετε κάνει εσείς κάποιο λάθος. Όσοι έχουν το θέμα των χιλιομετρικών αποστάσεων, μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Καλοκαιριού, θα βρεθούν και θα πάρουν … αποφάσεις τελικές.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Θέλετε με όλη την καλή σας διάθεση .. να λύσετε και τα προβλήματα που έχει το ταίρι σας. Θα τα καταφέρετε και πιθανόν και να είναι η λύση και στην δική σας ερωτική σχέση. Είστε το ζώδιο, που θα στείλει τα περισσότερα προσκλητήρια γάμου αυτό το Καλοκαίρι. Επιμείνετε παραπάνω … στην προσπάθεια σας στα οικονομικά σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 30/05 Τετάρτη Β

taro-zodia-76

ταρώ Υδροχόος : Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί Το Δύο Κύπελλο

Δεν έχετε σκοπό να αλλάξετε τα προγράμματα σας … και μέσα στο επόμενο διάστημα, να εμπλακείτε σε μια νέα ερωτική περιπέτεια. Από αυτά έχετε πολλές και χωρίς συνέχεια. Αφήστε τον εαυτό σας, να χαθεί μέσα στις καλές σας παρέες, στην δημιουργικότητα που σας προσφέρει ο Ουρανός από τον Ταύρο και στην τύχη σας γενικότερα … στα εργασιακά – επενδύσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο Το Εφτά Κύπελλο

Δεν θέλετε εσείς συμβουλές και προτάσεις από κανέναν για το πώς θα διαχειριστείτε την σχέση και τον άνθρωπο σας. Αυτήν την εποχή, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε σιωπηλοί, και να αφήσετε τα πράματα να ηρεμήσουν. Ακόμη και σε υποθέσεις διαζυγίου – χωρισμού, μην κάνετε κάτι παραπάνω, αυτό το Καλοκαίρι. Αντιθέτως… εστιάστε μέσα σε εργασιακά – σπουδές, που θα έχουνε επιτυχία.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.