Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 30/06 Σαββάτο Β

ταρω-troxos-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 30/06 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Το άτομο που αγαπάτε… είναι έτοιμο να σας κάνει σημαντικές προτάσεις. Αυτά που θα ακούσετε θα σας ικανοποιήσουν και θα σας μπερδέψουν. Εσείς από την δική σας την μεριά, θα πρέπει να σκεφτείτε διεξοδικά τα πάντα. Υπάρχουν και κάποια ζητήματα, μέσα στην οικογένεια σας γύρω από περιουσιακά που δεν πρέπει … να τα καθυστερήσετε άλλο.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Δεν θα έχετε και την καλύτερη διάθεση, μετά από όλα αυτά που θα σας πει ο άνθρωπος σας. Αυτό που πάλι θα σας ζητήσει, είναι χρόνος και υπομονή για να λύσει τα δικά του προβλήματα, πριν να πάρει και τις τελικές αποφάσεις για εσάς και την σχέση σας. Από τους μοναχικούς του ζωδίου, κάποιοι ίσως και να πάνε πίσω, σε μια ερωτική τους υπόθεση … που τους εξάπτει ακόμη την φαντασία.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Μην κάνετε ή τάξετε κάτι υπερβολικό, στον άνθρωπο σας, μόνο και μόνο για να τον έχετε σε μια αναμονή, και μέχρι εσείς να αποδεσμευτείτε … από τα προβλήματα σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Ο Άσος Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Οι νέες γνωριμίες, είναι γύρω σας αλλά εσείς είστε σε μια φάση που δεν θέλετε να τις δείτε. Από την νέα εβδομάδα, απλά να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς κάποιοι που ήδη σας έχουν βάλει στο ερωτικό τους στόχαστρο, θα σας το ανακοινώσουν. Δώστε κάτι στο εαυτό σας να ασχοληθεί και μην χάνεστε μόνο σε αυτά … που έγιναν στο παρελθόν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Δεν θέλετε και πάλι να διευκολύνετε τον εαυτό σας και τον πρώην, για ακόμη μια επανασύνδεση, όπως και τις προηγούμενες… τις αποτυχημένες. Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε, πολύ πιο βαθιά, τι πρέπει πρώτα να διορθωθεί στο μεταξύ σας και μετά να μιλήσετε πιο ειλικρινά. Από τις αρχές του Ιουλίου θα βρείτε και τον τρόπο, για να είστε και πολύ καλύτερα με τα οικονομικά και κάποια ενδο – οικογενειακά σας ζητήματα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Το Εφτά Κύπελλο Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Η τύχη μαζί με την εύνοια των άστρων και μέχρι τα τέλη του συγγενή Καρκίνου 21 – 07, θα σας φέρουν μπροστά σας, έρωτες και χρήμα, που αν τα συνδυάσετε σωστά αυτήν την φορά, θα έχετε και ένα υπέροχο Καλοκαίρι. Οι μόνοι που έχουν την διάθεση να επανενωθούν αυτές τις ημέρες, ας είναι πιο μαζεμένοι σε αυτά που θα υποσχεθούν. Όλα είναι ήδη αρκετά περίπλοκα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.