Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 30/07 Δευτέρα Β

tarot-m

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 30/07 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι: Υπάρχουν δύο τελείως διαφορετικές καταστάσεις μέσα στην ζωή του συντρόφου σας, παρελθόν ερωτικό και οικονομικά, που αυτήν την εποχή, σας έχουν κάνει και είστε δύο ξένοι κάτω από την ίδια στέγη.
Ελεύθεροι: Αφήστε τα παλιά, και ελάτε τώρα μέσα στον νέο μήνα του Αυγούστου, να απολαύσετε τις διακοπές σας. Που ξέρετε… ίσως και στην διπλανή παραλία να υπάρχει και ο νέος σας έρωτας.

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι: Χαλάτε την διάθεση σας, επειδή είστε πολύ ζηλιάρηδες. Αυτό είναι όμως και μια κατάσταση που πιέζει το ταίρι σας παραπάνω από ότι πιστεύετε και ίσως και να μην σας βοηθάει τόσο πολύ σαν ζευγάρι.
Ελεύθεροι: Αν ξέρετε τι ζητάτε αυτήν την εποχή, τότε πράξτε το. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, αναζητούν την ησυχία τους. Το θετικό είναι ότι τα επαγγελματικά σας, έχουν πάρει την σταθερή άνοδο πλέον.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι: Είστε όπως πάντα πάρα πολύ αυστηροί, με τον εαυτό σας και δεν θέλετε να χαλάσετε την εικόνα που έχει ο αγαπημένος σα για εσάς. Τουλάχιστον μην αυτό – καταπιέζεστε από τις επιθυμίες σας.
Ελεύθεροι: Το μυαλό σας γυρνάει σε όλα τα παλιά γεγονότα, και ακόμη αναζητάτε να βρείτε τι έχει γίνει. Αυτό σαν κατάσταση μόνο σας κρατάει πίσω από όλα αυτά … που θέλετε να κάνετε για τον καλό σας εαυτό.

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι: Δεν έχετε πει ακόμη όλα όσα θέλετε στον σύντροφο σας. Αυτό συμβαίνει είτε επειδή κάτι φοβάστε, είτε επειδή κάτι έχετε δει που δεν σας πείθει για αυτά που πρέπει να γίνουν. Ο χρόνος … θα σας δείξει.
Ελεύθεροι: Οι μέρες μέχρι και το δεύτερο 10ημερο του μήνα Αυγούστου, θα σας φορτώσουν με πολλές κα ποικίλες υποχρεώσεις και δρομολόγια. Το καλό είναι ότι οι διακοπές πλησιάζουν και σας δίνει αυτό … κουράγιο!

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι: Μην ζητάτε τόσο επίμονα από τον άνθρωπο σας, να σας πει κάποια μυστικά του, για το ερωτικό του παρελθόν. Αυτό πιθανόν και να τον βάζει … σε μια δύσκολη θέση.
Ελεύθεροι: Η διάθεση σας είναι στα ύψη. Αυτό που έχει τώρα σημασία είναι να φύγετε με την καλή σας την παρέα για διακοπές και να βρείτε τον τρόπο να ξεχάσετε όλα τα παλιά.

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι: Το θετικό της τωρινής εποχής για το ζώδιο σας, είναι ότι είστε σε μια καλή οικονομική κατάσταση, που σας επιτρέπει με τον άνθρωπο σας, να κάνετε πολλά πράματα.
Ελεύθεροι: Αν είσαστε μόνοι, μέσα στον μήνα που έρχεται και πριν την 3 έκλειψη, εσείς θα βρείτε μια καινούργια συντροφική παρέα, που σιγά – σιγά ίσως και να δώσει έναν μεγάλο και αληθινό … τελικά έρωτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.