Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 31/07 Τρίτη Β

taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 31/07 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Δεν ξέρετε τι έχει μέσα στο μυαλό και τις προθέσεις του, ο σύντροφος σας. Μέχρι να μάθετε, από την δική σας την μεριά, διώξτε τις παρεμβολές από το παρελθόν σας. Ίσως και αυτές να παίζουν το κακό τους ρόλο.
Ελεύθεροι : Όλα κινούνται σύμφωνα με τους ρυθμούς σας, και αυτό κάνει κάποιους γύρω σας να σας ζηλεύουν. Δεν πειράζει, τώρα που τον νέο μήνα, που θα έρθει επάνω σας η Αφροδίτη, όλοι θα παραμερίσουν.

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Ο δρόμος που έχετε πάρει, αυτή η σχέση που είναι τόσο δύσκολη αλλά και σύντροφος σας, που δείχνει να έχει μια περίεργη συμπεριφορά, θα σας αναγκάσουν να κάνετε κάποιες πιο σοβαρές συζητήσεις.
Ελεύθεροι : Οι μέρες πλησιάζουν που εσείς θα φύγετε για διακοπές και μάλλον κάποιος… που σας θέλει ερωτικά, σας έχει ζηλέψει. Υπάρχουν πολλές αποκαλύψεις στο διάβα σας, που θα σας αφήσουν άφωνους.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 31/07 Τρίτη Β

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Οι αγάπες και οι έρωτες που σας τάζουν, σίγουρα δεν σας αφορούν. Το δικό σας το μυαλό είναι ακόμη στον πρώην σας, που μέχρι και πριν λίγο καιρό ήσασταν μαζί και καλά.
Ελεύθεροι : Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος, για να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά. Απλά δείξτε του ότι υπάρχει ανοιχτό μονοπάτι, και όλα τα άλλα, θα έρθουν από την άλλη πλευρά.

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Μέσα στον Αύγουστο … εσείς που έχετε σχέσεις, από μακριά, θα καταφέρετε να δείτε τον άνθρωπο σας, και να βάλετε επιτέλους την ζωή σας, σε μια σειρά. Σε αυτό θα βοηθήσει και η άνοδος της εργασία σας.
Ελεύθεροι : Αν έχετε μείνει για πολύ καιρό μόνοι σας, μην επιχειρήσετε και για κανέναν λόγο να ψάξετε κάτι – κάποιον από το παρελθόν. Είναι μια πράξη αδυναμίας, που μόνο τελικά μπορεί … και να σας εκθέσει.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 31/07 Τρίτη Β

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Έχετε κάνει πια τα αυστηρά σας, ξεκαθαρίσματα με τον άνθρωπο σας, και τώρα περιμένετε από την μεριά του, να σας θέσει και τις δικές του προτάσεις για το μέλλον.
Ελεύθεροι : Οι υπερβολές των επικοινωνιών και των συναντήσεων, μάλλον έχουν κουράσει τον άνθρωπο που θέλετε. Αφήστε λίγο χρόνο, και θα δείτε ότι θα έρθει από μόνος του. Δώστε βαρύτητα και στα εργασιακά σας ζητήματα.

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Αν σας έχουν λείψει οι καλές ημέρες και οι όμορφες εικόνες με τον άνθρωπο σας, τότε μπορείτε εσείς που έχετε και δυνατό μυαλό … να βρείτε τους τρόπους για να ανανεωθείτε σαν ζευγάρι.
Ελεύθεροι : Όλα έχουν το δικό τους τίμημα. Οι πολλές ώρες εργασίας, έχουν απομονώσει ίσως και σταματήσει τελείως την ερωτική σας ζωή. Αυτό θα πρέπει μέσα στο υπόλοιπο Καλοκαίρι, να το διορθώσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.