Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 01/06 Παρασκευή Α

ταρο-σεξ-ταρω-tarw-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 01/06 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα Η Εγκράτεια

Μην παρακολουθείτε, μην έχετε τόση μεγάλη αγωνία, για το τι κάνει και λέει στα περιβάλλοντα του ο άνθρωπος σας. Έχει και αυτός την ζωή του και την καθημερινότητα του. Το ότι έχει γνωρίσει εσάς, δεν σημαίνει ότι όλα αυτά θα τα σταματήσει. Και εσείς βέβαια τα δικά σας. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι, θα δουν μεγάλες αλλαγές από έναν πρώην τους, που θα τους ζητήσει επανασύνδεση.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

 

ταρώ Ταύρος : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Πολλά τα λόγια, που έχετε ακούσει αλλά και τα σχόλια από τους φίλους σας, για έναν πρώην σύντροφο σας, που δεν έχει ακόμη καταφέρει να φτιάξει την προσωπική του ζωή. Μπορεί αυτό να μην είναι τυχαίο, και να περνάει κάποια μηνύματα σε εσάς. Οι μέρες του Ιουνίου, θα σας φέρουν και πιο κοντά στην αλήθεια της όλης κατάστασης.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

ταρώ Δίδυμοι : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Μην ψάχνετε τα ίχνη του πρώην σας, ή του ατόμου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Με τον Ερμή πάνω από το κεφάλι σας, το μόνο σίγουρο είναι θα σας καταλάβουν και μάλλον η έκπληξη σας θα χαλάσει. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν, και θα διαπιστώσετε ποιος τελικά σας θέλει και ποιος απλά παίζει. Φυσικά και μην χάνεστε από τον φιλικό σας κύκλο.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Οι παράλληλοι δεσμοί, δεν είναι και το δυνατό σας σημείο. Αν αυτήν την εποχή και χωρίς να το έχετε κάνει εσκεμμένα έχετε μπλέξει, σε δύο διαφορετικές ερωτικές ιστορίες, το μόνο που μπορείτε να κάνετε πλέον, είναι να πάρετε μια τελική απόφαση. Οι καταστάσεις, ούτως ή άλλως σας πιέζουν, άρα θα πρέπει να δείτε τι μπορείτε να κάνετε, για να μην πληγωθεί κάποιος.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

zwdia - love

ταρώ Λέων : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Δεν θα πείσετε ούτε τον εαυτό σας, για το τι πρέπει να κάνετε για να είστε απόλυτα σωστοί με την σχέση σας. Το μυαλό σας ήδη πετάει, σε άλλες καταστάσεις ερωτικές, και μάλλον έχετε μπερδευτεί. Οι μέρες του Ιουνίου, και οι καλές όψεις της Αφροδίτης μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, θα σας φέρουν πιο κοντά σε αποφάσεις. Μην μένετε άπραγοι.
Η Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

ταρώ Παρθένος : Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Η εργασία σας, σας απασχολεί πάρα πολύ, και πρέπει να βρείτε πια και λίγο χρόνο για την ερωτική σας σχέση, που δεν είναι και στα καλύτερα της. Οι καταστάσεις που έχετε περάσει στο παρελθόν, σας έχουν κάνει σοφούς και ξέρετε πλέον πώς να ισορροπήσετε άτομα και γεγονότα. Οι μόνοι, και όσοι έχουν την φιλοσοφία του εργένη, να περιμένουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.