Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 01/07 Κυριακή Α

taro-tarw-ταρο-ταρω

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 01/07 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη Το Δέκα Κύπελλο

Δεν έχετε ακόμη βγάλει άκρη, με τα περίεργα λεγόμενα του ανθρώπου σας και με τις ακόμη πιο παράξενες του συμπεριφορές. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα το πάρετε μαζί και στις κοινές σας διακοπές, άρα από τώρα που έχετε αυτές τις απορίες, κάντε τις ερωτήσεις σας. Οι απαντήσεις θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Στον εργασιακό σας τομέα, θα έχετε οικονομικές επιτυχίες μεγάλες και σημαντικές.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Μόνο μια πάγια θλίψη … υπάρχει στα μάτια σας και αυτή αφορά κάποια πιο παλιά σας ερωτική υπόθεση που έχετε ακόμη μέσα στην καρδιά σας. Οι πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου, θα φέρουν τον δρόμο σας τον επικοινωνιακό να διασταυρώνεται με τον άνθρωπο που αποζητάτε να έχετε και πάλι κοντά σας. Οι αποφάσεις … θα είναι άμεσες και μόνιμες πια.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

astrologia-090

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Έχουν γίνει πολλά λάθη μέσα στην σχέση και τον συσχετισμό σας με τον άνθρωπο σας, που μπορούν τώρα μέσα από αμοιβαίες συζητήσεις να γίνουν σωστά. Μόνο μην επιτρέψετε σε παλιές καταστάσεις και λόγια άλλων, να μπαίνουν μέσα στην ζωή σας ξανά και ξανά. Από τους χωρισμένους κάποιοι θα βρουν έναν νέο έρωτα … μέσα από την εργασία τους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Καρκίνος : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Δεν έχετε ακόμη βρει τους σωστούς τρόπους, να διαχειρίζεστε επικοινωνιακά τον άτομο που σας θέλει και το θέλετε. Υπάρχουν σίγουρα μεγάλες διαφορές στην φιλοσοφία του καθενός, αλλά εκεί είναι και όλη η ουσία τελικά. Επίσης, μην αποφεύγετε να δώσετε βοήθεια… σε κάποιους φίλους σας, που περνούν δύσκολα σε κάθε επίπεδο.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

taro-zodia-76

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Οι καλές εξελίξεις μέσα στην σχέση σας, είναι και αυτές που θα σας κάνουν να σκεφτείτε εσείς και ο αγαπημένος σας, τι θέλετε άλλο να κάνετε π – καταφέρετε μέσα στο Καλοκαίρι, εκτός από τις διακοπές σας. Κάποιοι πάντως θέλουν να παντρευτούν και κάποιοι θέλουν να μετοικήσουν και όχι μόνο. Οι υποθέσεις που σας απασχολούσαν οικονομικά … θα λυθούν σχετικά άμεσα και εύκολα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Παρθένος : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα Η Εγκράτεια

Μάλλον κάποια είδηση σας έχει έρθει, από τους γνωστούς σας και σας βάζει σε μια όμορφη αναστάτωση. Το νέο αυτό αφορά, τον πρώην σας που έχει εμφανιστεί τις τελευταίες εβδομάδες και θέλει να σας συναντήσει. Οι τρίτοι θα κάνουν τον όχημα και την γέφυρα, έτσι ώστε εσείς οι δύο να βρεθείτε και να έχετε την ευκαιρία ενός διαλόγου ….και ότι προκύψει!
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.