Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 01/08 Τετάρτη Α

ταρω-troxos-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 01/08 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Τέσσερα Δηνάριο Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Μην στεναχωριέστε και τόσο πολύ … για θέματα άλλων. Έχετε τα δικά σας. Δεν μπήκατε σε μια νέα σχέση, για να λύνετε προβλήματα αλλά για να απολύσετε την ζωή σας πολύ περισσότερο.
Ελεύθεροι : Έχετε αυτόν τον νέο μήνα για να κάνετε ότι θέλετε. Τα οικονομικά σας έχουν σταθεροποιηθεί και πια μπορείτε να φέρετε και πάλι την καθημερινότητα … στους ρυθμούς που θέλετε.

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Το Οχτώ Κύπελλο Η Δικαιοσύνη Η Κρίση

Δεσμευμένοι : Δεν θα αφήσετε τον άνθρωπο σας, όσο και να το αγαπάτε, να κάνει ότι θέλει μέσα σε αυτόν τον δεσμό. Οι μέρες αστρολογικά είναι πολύ δύσκολες και μάλλον, εσείς οι δύο πρέπει να συζητήσετε.
Ελεύθεροι : Μην χάσετε την άνεση σας, και την ελευθερία σας, μόνο και μόνο για να μπείτε σε μια νέα ερωτική σχέση. Αν θέλετε αφιερώστε αυτό το Καλοκαίρι, μόνο για τις δικές σας ανέσεις.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε πια σημασία, για τον αγαπημένο σας τι έχει κάνει με το παρελθόν του, μόνο ότι στο τώρα του έχει εσάς. Αυτό είναι και κάτι που θα σας το ανακοινώσει ….το επόμενο χρονικό διάστημα.
Ελεύθεροι : Εσείς οι εργένηδες του ζωδίου, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε, καθώς βλέπετε γύρω σας ότι όλοι οι γνωστοί – φίλοι σας, έχουν αρχίσει σιγά – σιγά και φτιάχνουν την οικογενειακή του ζωή.

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Το Δύο Ράβδος Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης

Δεσμευμένοι : Αν έχετε μείνει μέσα σε αυτόν τον ερωτικό δεσμό, λόγω της οικονομικής άνεσης που σας παρέχει ή λόγω κάποιας άλλης πρακτικής εξυπηρέτησης, μάλλον θα πρέπει να το συζητήσετε με τον εαυτό σας.
Ελεύθεροι : Από τα πολλά που έχετε πάθει στο ερωτικό σας παρελθόν, και όλα αυτά που βλέπετε – μαθαίνετε από τους γύρω σας, μάλλον ούτε καν θέλετε να σκεφτείτε για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Οχτώ Σπαθί Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη

Δεσμευμένοι : Με τόσα οικονομικά που έχετε φορτωθεί, λόγω τρίτων υποχρεώσεων, αυτήν την εποχή μάλλον θα πρέπει, να καθυστερήσετε κάποιες υποσχέσεις που είχατε δώσει στον σύντροφο σας.
Ελεύθεροι : Αν έχετε ήδη φύγει σε διακοπές, τότε μην σηκώσετε το τηλέφωνο στον πρώην σας που μέχρι και τις 10 / 08 θα σας ψάξει. Μάλλον τον έχει πιάσει η μοναξιά και σας αναζητεί.. για λίγο.

zodia-88

ταρώ Παρθένος : Το Δέκα Σπαθί Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Ξέρετε τα πάντα για τον άνθρωπο σας, και αυτός πια για εσάς. Έχει έρθει μάλλον και στο πλήρωμα του χρόνου, για να γνωρίσετε και οι δύο σας, τα περιβάλλοντα των οικογενειών και των φίλων.
Ελεύθεροι : Ελάτε πιο κοντά στις δικές σας ανάγκες … και θα δείτε ότι όλα μπορούν να γίνουν επιτυχημένα. Αυτό που έχετε πάντως αναλάβει στα επαγγελματικά σας, θα το φέρετε απόλυτα εις πέρας.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.