Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 02/07 Δευτέρα Α

ταρω-κοσμος-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 02/07 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος Το Δέκα Κύπελλο

Πολλές οι καταστάσεις μέσα στον χώρο της εργασίας σας, που ζητούν την άμεση σας παρέμβαση και θα πρέπει να μην καθυστερείτε. Αυτό είναι και κάτι που ίσως σε μερικούς από εσάς, να μπερδεύει και την ερωτική ζωή τους, αλλά αυτός ο μήνας είναι και ο τελευταίος που εσείς επιτρέπετε, όλα αυτά να σας επηρεάζουν τόσο ευθέως.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Αέρα

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση Το Αστέρι Η Δικαιοσύνη

Υπάρχει πιθανότητα, μέσα στις επόμενες ώρες – ημέρες να βρεθείτε δίπλα στον αγαπημένο σας και μέσα στην οικογένεια του. Σας έχει κάνει πάρα πολλές φορές τις σχετικές προτάσεις και τώρα πια δεν μπορείτε να συνεχίσετε να το αρνείστε. Είστε το ζώδιο που έχει την εύνοια των πλανητών για να κάνει γάμους και επέκταση της ζωή του γενικότερα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς και του Νερού

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο Οι Εραστές

Σαφώς και δεν είναι ιδεατές οι καταστάσεις που ζείτε, μέσα σε αυτόν τον δεσμό, ωστόσο τον υπηρετείτε στο μέγιστο. Αυτό που θέλετε είναι να υπάρξουν κάποιες καταλυτικές αλλαγές, που θα σας κάνουν και τους δύο ευτυχισμένους. Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα έρθουν χρήματα και κάποια επαγγελματικά ξεμπλοκαρίσματα, που θα βοηθήσουν σίγουρα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Το Δέκα Σπαθί Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Αν ζητάτε κάτι περισσότερο, από τον νέο σας συντροφικό ταίρι καλό θα ήταν να το πείτε από τώρα και όχι μετά να το φέρετε στην κουβέντα σας, σαν κάτι που ποτέ τελικά δεν έγινε. Από όλους εσάς, που έχετε ήδη πάρει τις τελικές σας αποφάσεις για έναν γάμο – συμβίωση, θα πρέπει να κοιτάξετε και πάλι τις οικονομικές σας ροές, αν είναι σταθερές.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Τροχός της Τύχης Η Δύναμη Το Δύο Σπαθί

Το ότι είστε μόνοι σας, αυτό το χρονικό διάστημα, δεν είναι και ο σωστός ο λόγος, για να κάνετε λάθος επιλογές. Είναι μια εποχή που όλα στον αστρολογικό θόλο, είναι μπλεγμένα και ταραγμένα, άρα ότι και να συμβεί τώρα δεν θα έχει κάποια σταθερή πορεία. Από όσους μόνους έχουν αποφασίσει για διακοπές φέτος, οι περισσότεροι θα το αναβάλουν λόγω επιστροφής κάποιου παλιού μεγάλου τους έρωτα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και του Νερού

zwdia-768

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας Η Σελήνη Το Άρμα Η Εγκράτεια

Αυτά που έχετε μάθει για το άτομο που θέλετε, σας έχουν λίγο απογοητεύσει και πτοήσει. Δεν πειράζει, πάντα θα υπάρχει το περιθώριο να κάνετε και εσείς την όποια κίνηση σας. Από τα μέσα του μήνα και μετά κάποιες περισσότερες επικοινωνίες και επαφές, θα σας κάνουν να βγάλετε και τα δικά σας πορίσματα.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης και της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.